Prijava
   

Guitar Hero

Igrica koja se sastoji od besomučnog mlaćenja po plastičnom džojstiku kako bi se potrefile boje sa ekrana, pa ti se na kraju pojavi poruka 'You Rock!', a ti se naložiš da si nekakav superstar. Klinci provode sate igrajući je i kvareći oči pred ekranom, a nisu svesni da te iste pesme mogu da nauče na PRAVOJ gitari za upola manje vremena i da nema lepšeg osećaja (složiće se sa mnom svi oni koji sviraju pravu gitaru) od onog kada odvrneš pojačalo i cepaš neki besan rif ili skineš dobar solo, pa zaista osetiš moć istinskog stvaranja muzike.

Komentari

hell fuckin' yeah!!!
palac gore za definiciju.
\m/
živio govornik!
aplauz

Hail! \m/
Ali, vidiš da ima i degena koji daju palac dole, pošto nemaju život, pa bi pre drkali kontroler.

Bravo Rendy!
Carry On My Wayward Son...!

Cartman: Mr Marsh, that's gay!

Šta ćeš, klinčadija... :D

jbga kad gitara ne prica..pa ne moze da im puni ego, njima treba neko da im jasno i glasno kaze kolko vrede. tuzno. Bravo za definiciju!

+ za definiciju.
Upravo skidam Guitar Hero Aerosmith
;)

nego, ima jedan plus za guitar hero III.
elem, radi se o tome da sam na netu našao novi album Metallice koji je izripovaniz igrice i koji je mnogo kvalitetnijeg zvuka nego onaj koji sam prvobitno nabavio. nema više krčanja kod visokih tonova (ne, nije do ekvilajzera), sam zvuk je nekako čistiji i kvalitetniji. doduše, ton ja niži, ali to sam sredio preko Sound Forge-a. svaka čast liku koji je to odradio i svaka mu dala hehehe.
ali, i dalje mislim da je igrica dobra za razdrkavanje tastature, isto kao atletika na mom Atari.ju 2600 pre skoro 20 godina. eh, kako vreme leti...
:-)

E, čuo sam i ja za to, a i primetio da je Death Magnetic nenormalno glasan još pri prvom slušanju. Kad ga slušam u busu na mp4 plejeru, uvek moram da smanjujem volume. xD
Jbga, nabudžena produkcija.

ma, produkcija jeste super, ali stvarno probija. kada sam pronašao Guitar Hero III edition, prvo sam bio u fazonu šta koj qrac, a onda sam SVE ali baš baš SVE pesme uporedio (sa "obične" i GH3 verzije) slušajući ih preko slušalica i zaista - GH3 verzija je mnogo bolja.
baš pre neki dan sam na netu našao neku audio diskusiju u mp3 formatu koja se vodila u Britaniji oko zvuka novog Metallicinog albuma, ali mi nije bilo zapelo da to skidam. u svakom slučaju, fora je u tome da ljudi kao vrate diskove, uzmu kintu nazad i time kao jasno stave do znanja izdavačkim kućama da neće da trpe takva sranja. HA HA HA. pa, samo ako ih ne poslušaju. nek im je sa srećom.
probaću da ti nađem link za skidanje ovog albuma, ali ćeš morati da pojačaš zvuk preko Sound Forge-a ili nekog sličnog programa. mada, ništa ne obećavam, ne znam na kom sajtu sam to pronašao. pozz.

Sviram gitaru.....ALI, takodje igram ovu igricu kada mi je dosadno i hocu da cujem potpuno izvodjenje pesme.
Tako da, -.

i hocu da cujem potpuno izvodjenje pesme.
Tako da, -.

Потпуно извођење песме. :) Ма шта то значило. Стварно, шта ти то значи? :)

Sa svim instrumentima...i pevanjem. -.-

Naparavi bend pa uzivaj

Sa svim instrumentima...i pevanjem. -.-

А да пустиш нормално музику? Пустиш ЦД, ако немаш ЦД, мож да скинеш мп3 (фала богу, па код нас то није санкционисано). А тек грамофон... Плоче имају посебан шмек. Завалиш се у фотељу, слушаш и уживаш...

Не, теби, у ствари, треба џојстик да би уживао у музици...

Mozda je mislio kad mu se igra igrica, i kad hoce da slusa muziku.xD

cekaj brate, jel si Dzimi Pejdz il Dzimi Hendriks? Ima ona fora : "You can never say that there's only one Jimmy". :smesko: