Prijava
   

Insomnia

Dan je počeo lepo, probudila sam bez iritirajućeg zvuka alarma, u potrazi za doruckom, nanjušila sam eurokrem. Volim kad mi dan počne slatko. Kazu mi da sam u poslednje vreme pomalo nervozna. Verovatno su u pravu, ali danas cu ih ubediti u suprotno. Ulazim u autobus čila i vedra. Nedelja. Mirna Bačka, što bi rekli. O, pa ima i slobodnih mesta. Baš lepo. Nirvana. . .Odjednom. Bez ikakve najave počinje neki iritirajuci zvuk! Aaaa, da li su to sirene za uzbunu? Ma jok, od njih bi se ljudi manje uzburkali (sto od radosti, sto od tuge). Mozda vanzemaljci ipak postoje? I izgleda da su zli. Ali to nije sve, cuje se i neki odvratan glas. "Krvna slika mi je lošija i zato, živela insomnia". A? Hoce da me zbune! Nervozno tragam po torbi ne bi li ugledala slusalice od mp3-a, ali sa njima je kao sa ulošcima, nema ih kada su ti najpotrebniji. Očajna sam. Taj zvuk je sve jači i jači. Dve devojke pored mene pevaju "Jer i kad zaspim, ja budna sam sasvim. ". Pazi mene naivne kad sam mislila da je ono "Rešices se mene samo preko mene mrtve" vrhunac upotrebe stilskih figura u turbofolklornom stvaralaštvu.. . Zvuk se nastavlja a kreštanje dozivljava kulminaciju , čuju se neke nerazumljive reci. Napokon sam ukapirala da je to Kerusin glas. Devojka blizu mene komentariše da je tekst idiotski ali da je muzika privlači. Jaoj neeeee, povratiću eurokrem! Pokušavam da se ne nerviram ali vec osecam psihosomatske posledice. Besno izlazim iz autobusa. O ukusima se ne raspravlja, ali o neukusima i te kako!

Ja:"Ćao Majo."
Maja:"Što si nervozna?"
Ja:"Ma pusti, muči me insomnia"

Komentari

Nisam čula tu pesmu (mada je to neminovno, kad tad).
Mogu misliti, kakvo li je to sranje!!?

Vrhunac je stih "Buji paji".
Uzas jedan!

Господе, сажаљевам те, и ја сам проклет да малтене сви моји пријатељи слушају те вришталине и друге нуспроизводе људске расе, па једва нађем неког да иде са мном на неку журку где диџејеви пуштају музику.

Покушавају годинама да ме преобрате, али не дам се, увек одговарам са: „Како можете то да слушате? Имате ли поштовања према себи?“

И скоро сваки рођендан би ми био пресео, пошто преклињу целе вечери да им пустим та говна, и ја сам са двадесет две престао да славим, а код њих се на рођенданима задржим до дванаест, пола један и уз прве звуке народњ... радио Техерана брзином светлости напуштам поприште пре него што ми се мозак претвори у кашу...

НЕ ДАЈ СЕ, СЕСТРО! Издржи! Умри природном смрћу, не слушај народњаке!

Onaj lik u spotu je zlo. Ima glas kao Lučano, a drnda se u kvazi Gaga spotu sa JK. Zlo i naopako. +

A meni neki dan kažeš da je ne voliš duge definicije. Vidiš da je bolje da lepo sve odjasniš. Ovo je odlično. Palac gore. ;)

Nisam ja to rekla, proveri u komentarima. :)

"zlo i naopako", "uzas"... e jeste puni ovih seljackih izraza, svaka vam cast!

@Ježonja
Pa da, rekla si "dosadno -" Isto je to. :) Svejedno, ovo je dobro. :)

Karleusin spot za pesmu insomnija je ubedljivo za mene najbolji horor spot.
Za definiciju: +