Prijava
   

Je l' ti Bata Kan-Kan stilista?

Kan-Kan! Ko bi rek'o da se iza tog nadimka krije jedan prevarant. I to ne običan prevarant, već prevarant "sa stilom".

Bata Kan-Kan je još jedan od prevaranata u srpskom fuzbalu, mada nije ni blizu ranga Toleta Karadžića, Đure-frizure i drugih. Matori Novosađanin koga boli kurac za sve, ima pare, ima hotele, bitan mu je samo izgled i njegov "poseban stil".

Njegovu glavu krasi velelepna seda kosa koja se može porediti sa čuvenim kosama (perikama) iz perioda Mocarta i Betovena kao i sa kosom čuvene Karle del Ponte. Što se tiče ostatka stila, nema puno. Samo kačket, cvike i neka kajla. A da! Ne sme se zaboraviti ni treša koju nosi, šuškavac, ko da je iz nekog sela, a ne iz Nju Nau-a. Njegov stil podseća malo i na on matore pokeraše zbog kilo zlata koje nosi na sebi. Kačketom, koji je uvek okrenut u stranu, podseća i na američke repere.

Zbog svega ovoga, pitanje, "Je l' ti Bata Kan-Kan stilista?" postavljamo osobi koja ne liči ni na šta, osobi koja je šarenija od are, leptira i duge zajedno, osobi koja bi bolje izgledala da je posetila akademiju Mikija Panjkovića.

- Kako je bilo na pokeru u Vegasu, tebra?
- Ma ost'o sam do hands up-a!
- I?
- Ma pusti bre, neki deda bio u finalu, metno Rej Ban cvike, ima neku kajlu i još kačet okren'o onak' reperski! Neš verovati koji ljakse! I ja ajd' da ga zajebavam malo, pitam: Je l' ti Bata Kan-Kan stilista? A ono deda obrazovan, zna ko je u pitanju. Kaže on onako ironično: Yes! I odigra all in! Imao 10 i žandara. A ja ručni par kečeva. I izađe matorom full house, a meni ni jedan kec. Došlo mi da mu ..... sve po spisku, al rek'o neću, može ćale da mi bude.
- E jebiga, do sledeće godine će valjda da rikne pa možda i osvojiš.

Komentari

Добро одрађњно Болте
++

Mlogo ubavo + Kan Kan fešn frik.

gde je nestao moj komentar?

Јазавац Минер

Ali ima još jedan sličaaan.

U toku je takmičenje, moja grupa je dobila ovaj izraz da definiše, znam da ima.

Samo što je Bata novosađanin koliko je i Torbica Dačić beograđanin

Vidi ga Jazavac miner što te minira lololo
+++

Kenta sa asom her +