Prijava · Registracija
 1. 57 : 12
  16 em plus     16 em minus
  58 : 12
  57 : 13

  Kabadahija

  Не знам шта значи. Питао сам и друштво и сви имају различите идеје. Један мисли да је то бахат лик, један мисли да су кабадахије први чин испод дахија, а један мисли да су то немирна деца.

  Мени звучи као да означава неког Џека, неког шмекера.
  "Он ти је прави кабадахија."

  С друге стране, кабадахија дефинитивно не звучи као да означава педерчића, што иде у прилог мојој идеји јер је педерчић сушта супротност Џека.
  "Сви фенсери су кабадахије."
  Једноставно звучи погрешно.

  Кабадахија не звучи ни као некаква биљка. И ово иде у прилог мојој идеји јер Џек нема никакве везе с биљкама, па је логично да звучи погрешно.
  "Гле што су никле дивне кабадахије."
  Нема шансе.

  Исто тако, не звучи ни као део аутомобила.
  "Јао не, где сад баш да ми цркне кабадахија."
  Не.

  Једино што мене буни је што ми кабадахија звучи и као неко јело.
  "Сад ће мајка да ти наспе још кабадахија."
  Онај друг који мисли да је кабадахија бахат лик, тврди да ово не звучи толико погрешно јер звучи слично као туфахије. Е сад, ја не знам шта су туфахије, ал' сам их одувек замишљао као баклаве из којих на све стране цури онај сок који цури из тулумби. Значи нека као тулумба која изгледа као баклава. С друге стране кабадахија ми звучи као неко чорбасто јело или евентуално нешто замотано у купус а да није сарма.

  Ипак, како око кабадахије као јела постоје разне недоумице, одлучио сам да ту опцију прецртам, па тако постаје сасвим јасно да кабадахија означава Џека.

 2. 33 : 5
  16 em plus     16 em minus
  34 : 5
  33 : 6

  kabadahija

  "Autoritet" po sistemu jači tlači.