Prijava
   

Metalci

Tip ljudi s kojima nije preporučljivo kačiti se, mnogi su se tako izboli o njihove šiljke kojim su okićeni. Imaju svog boga kom se klanjaju, zovu ga Santana, porijeklom je iz Meksika i svira njihov drugi po redu omiljeni predmet kojem se nerijetko klanjaju - eklektičnu gitaru. Omiljena mjesta za izlazak su im groblja, a nerijetko u noćima punog mjeseca na njima izvode orgulje (kako ih donesu tamo to niko ne zna, pretpostavlja se da to rade uz pomoć nekog iz društva čiji otac ima kombi). Niko ih ne voli, pa ni oni sebe, zato ne drže do lične higijene i karte, a oni sami preziru komercijalizam, magnete, radost, Milku.

P.S.

Ne miješati ih sa kontejnerima, oboje su od istog materijala samo što ovi ljepše mirišu.

Zašto metalci nose probušenu odjeću?
- Da ne bi morali da zavrću rukave i nogavice kad oće da se ufiksaju no kroz rupu na odjeći i boc.

Komentari

Bravo matori, pez za tebe -

Primer otršio +++

V for ružna riječ, stvar je ozbiljna, ne vidim čemu smijeh.

Đavo vam nije prijatelj, to vam se samo tako čini, čik pokušajte da mu date dušu i pozajmite nešto novca pa ćete vidjeti!

Au, druže, šta napisa.

Molle, to neće moći samnom, to napad je najbolja odbrana može na ulici ili napolju, ali ovo je internet i svako ima pravo da bude u pravu, neki i više od drugih. Ja znam da sam u pravu, a jedan od pokazatelja toga je to što nema ni jedan kontraargumenat.

koji ljepše mirišu, malo si mi nedorečen tu?

Pa metalci Paninaro.

Eto pomenuh ih, sad moram opet da idem da perem ruke pih.

Razumem i definiciju i tebe.

quotea jedan od pokazatelja toga je to što nema ni jedan kontraargumenat./quote

Ne gubi mi se vreme na gluposti. Slusaj ti TarMi RicMi ja i budi u pravu, a nas zaposednute ostavi da u miru zrtvujemo koze u Belzebubovu cast.

lele bravo -

Sacam se razočarao u tebe...

У праву си, мада се не бих сложио да миришу они љепше од контејнера, али добро +

Sacam se razočarao u tebe...

Mrzelo me da pročitam defku. Skont'o da će da ode na groblje, al' sad videh ko je postavio i da je pure irony. My apologies Satan worshipers.

Metalci zrtvuju krave na koncertima!

Molle, to neće moći samnom, to napad je najbolja odbrana može na ulici ili napolju, ali ovo je internet i svako ima pravo da bude u pravu, neki i više od drugih. Ja znam da sam u pravu, a jedan od pokazatelja toga je to što nema ni jedan kontraargumenat.

Objašnjeno!

Imao sam i ja ovako nesto za metalke al obrisase dusmani...

То је отприлике то, Меćо. +

A da mi ti malo popušiš kurac...osećam da si ti jedan od onih likova što posećuju fan pit na koncertu Jelene Karleuše ili tvog dečka Justina Biebera...Ne znam čemu uopšte ta rasprava o muzičkim ukusima i samo da znaš da sam ja u death metal bendu a pored toga verujem u boga, imam devojku (pravu, nije gitara) i ne smrdim al osećam da živiš u kontejneru pa ustvari opisuješ njegov smrad, nosi se bre u pičku materinu! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uuuuu, Meśa, što ti reče

samo da znaš da sam ja u death metal bendu

КОЈИ БЕНД ДАЈ ЛИНК

А по начину на који се примаш, не би ме чудило да ниси из дет метал бенда него из Алогије :Д

кажи који бенд и ако јанкела није чуо за њега онда лажеш!

ако јанкела није чуо за њега онда лажеш

Апрувд.

Ovo je misljenje napaljenog deteta (dizelasa/pozera) koji se sisa na opasno,nosi kajlu, i pokazuje tri prsta a verovatno ne zna ni "Oce nas". Ovde sam da kazem da uvek ima i uvek ce biti likova koji da prozivati drugacije, ne mislim samo na metalce nego bilo koga ko ima svoj stil, slusaju drugu muziku i ostalo, prostije receno ljude koji se izdvajaju. Takodje zeleo bih da kazem da vecina metalaca su mogo veci vernici od vas fensera/dizelasa/zajebanih likova koji ste u stanju samo da okacite krst i mislite da vas to cini vernikom. Iskreno, ovaj post je jadan

ja bi da se ovo odabere, ako ne sad onda za jedno desetak minuta.

jadni ste mnogo .... ja sam metalac i satanista,i od ovoga nista nije tacno ja se oblacim sasvim normalno i svi me vole zato sto se salim sa svima i postujem svakoga .... i klanjam se ocu satani luciferu dali imate mozda problem sa time ??

Najjaci su ove paljevine sto padaju na trol. Svaka cast +

skidoh je iz omiljenih i vratih. ima li koji mod da klikne ono pored zvjezdice?

Слажем се, ово ваља одабрати, биће занимљиво кад се "закува" на коментарима.

МЕТАЛЦИ < КОНТЕЈНЕРИ

malo si pogresio

Tomade, priznajem da mi pravopis nije najjača strana ali to nije razlog da me poistovećuješ s Darvinovom teorijom evolucije, rođen sam u ateističkoj porodici i tako mi Boga neću dozvoliti da me iko pokušava kompromitovati na taj i taki način! Opsuj brate definiciju, nemoj mene, majka mi se ljuti.

PROŠLO JE DESET MINUTA, MODERATORI!

da ponovim

paninaro
ja bi da se ovo odabere, ako ne sad onda za jedno desetak minuta.

Zašto mrźeti nekoga jer je drugačiji?
Siguran sam da se u svakom metalcu krije iskra dobrote.

DA JEBOTE DA!!! a smrad od slušača ekv-a i njima sličnima je još gori jer metalci se slabo jebu u toj svojoj kosi i ružnoći, masnoći, ekv-ovci se gudraju i karaju u isto vreme pa smrde i neoprane pičke i kučevi isto neoprani plus zaronjeni u taj smrad, haos, da se protera iz zemlje.

Smrdi gore no kad gume zapališ.

Isti su ka vreća stiropora.

Verujte mi, ako vas nekada pitaju ko želite pre da vam jebe ćerku, metalac ili ekv-ovac, recite metalac 100%, jer jednom kad se u ekv sektu ubaciš nema nazad!

Ekv najjača kategorija ever.

Gori i od sajentologa i jehovinih svedoka zajedno golih na gomili.