Prijava
   

muzičke drkadžije

To su momci ili devojke u čijem prisustvu ne smete ni da se našalite kada su u pitanju instrumenti ili njegovi omiljeni bendovi .
Oni su najčešće strašno isfrustrirani likovi, čista su suprotnost ljudima koji vole ono što sviraju i uopšte vole muziku.
Opsednuti su muzikom, u bolesnim i nenormalnim granicama.
Većina ljudi voli da porazgovara sa nekim o muzici, malo da diskutuju i da iz razgovora izađu pametniji, ali kod ovog muzičkog drkadžije samo je monolog moguć, soljenje pameti i beskrajna priča i biografija svakog muzičara koji je ikad živeo.

Osoba A ispriča vic o basisti koji je pročitala sa Vukajlije o basu i mozgu (pošto je osoba A nolajfer, jelte).
Kamera (zamišljena) skreće sa društva koje se smeje na muzičkog drkadžiju koji je u kul pozi. Muzički d. se okreće ka društvu:
-Znaš, bas uopšte nije tako lak nstrument!
Osoba A:- Brate, ovo je vic.
M.d.- Ne, to je čisto proseravanje, smislile su ga ograničene osobe koje vole da se podsmevaju i ništa samo ne umeju da sviraju!!!! Da samo znaju koliko je muzičara....( tu kreće monolog)....
(svi oko njega prevrću očima i gledaju se međusobno).

Osoba A pominje Guns'n'Roses u negativnom kontekstu.
Kamera skreće na muzičkog drkadžiju koji se znoji, crveni, grize usnu i deluje kao da će da pukne.
M.D- ŠTA TI IMAŠ DA PRIČAŠ O NJIMA, IMAŠ LI TI POJMA DA JE (kreće monolog, biografija svakog člana grupe, psovanje, možda poneki udarac ako osoba A nastavi da se nastavlja).
Osoba A:- Ajde iskuliraj malo, popi pivo, opusti se.
M.d.- Neću da se opustim!!!! Muzika je moj život!!!!
Osoba A: Doooobro, brate( pita se zašto je uopšte pominjao bilo šta) .

Komentari

Нисам дркаџија,волим да причам шале на рачун својих омиљених бендова,ал не волим кад неко мени соли памет о нечему што сигурно слушам дуже од њега,мада свакако могу лако да га покопам,без издркавања и нервозе.
Иначе,+++ за лепо срочен проблем;али,ако је особа А нолајфер зато што је на компу,шта би онда музички дркаџија рекао за себе да њему кажу да је нолајфер,јер осим музике ништа за њега не постоји?

Kod druge rečenice sam ti dala +, jer poznajem more takvih likova. Kod njih je pogled na sve, ne samo na muziku, nekako mračan, fatalan. Ježim se od toga!

Искривљени поглед дркаџија не би требао да обесхрабри ове остале поштоваоце нузике и жанрова,који уживају у музици,али здраворазумски,са правом дозом шале,критике и обожавања.

meni je drug spustio slusalicu kad sam mu rekla da su u baru pustali 2 pesme od Muse koje su po njemu njihove najlosije...(a on je opsednut Mjuzom i nonstop trtlja o njima)