Potreban k'o garancija na Nokiju 5110

Zijo91 2013-01-14 22:16:49 +0000

Израз се користи када је неко апсолутно бескористан и непотребан у датим околностима а, неретко је његова појава штетна по тебе и твоје планове. Отприлике, као шибица када имате упаљач или жена на вратима собе када спавате љубавницу. Једном речју, вишак.

Настао је на основу чињенице да је ова врста апарата тврђа и издржљивија од чекића, Јевреја и Рушке Јакић заједно. Може да преживи све врсте природних и натприродних непогода, а да је постојала '41. године вероватно би нас Немци њоме гађали уместо бомбама па би, стога, гаранција на њу била потребна само уколико би у упутству за употребу писало да може да се користи и за закивање ексера или као камен за кацу са туршијом.

Лик1: Брате, је л' могу да преспавам два-три дана код тебе, имам неких обавеза у граду? Кратак сам с парама, а за собу ми треба четири Вајферта, минимум.

Лик2: Искрено да ти кажем, јок. Мислим, могао би, али сам коначно успео да отерам цимере кући и убедим Мају да долази код мене да радимо презентацију заједно, ако ме разумеш? Тако да, ових дана ми требаш као гаранција на Нокију 5110. Не замери.
Ако ти нешто значи, знам једну веома удобну клупицу у парку, спавао сам на њој једном кад сам се враћао пијан из града.

0
22 : 6

Omiljeno za (1)

Najnovije definicije

"vukajlija.com ide kaj mene na bookmark hahahahahaaa #ROFL"

@rmucev | 20. Oktobar 2010.