Prijava
   

Prdež

Jedini miris, ili bolje reći smrad, koji se registruje ušima.

"Konju, ne prdi mi u autu, pogušićemo se"
"Nisam prn'o, šta ti je čovječe?"
"Ne laži, čuo sam te"

Komentari

odakle ti ovako bolesne ideje.. :)

Iz bolesnog uma ;)

Дао сам минус јер ово стварно није за дефиницију дана.
-, јбг.

slazem se sa jny-om...prem da inace lajkujem tvoje defke vrlo

dobro je sto su vratili ovo..extra je :D

Džoni, ti bar znaš da ne treba da se ocenjuje definicija kao definicija dana, već samo kao definicija. Koliko si minusa i sam dobio zato što se tvoja defka našla na naslovnoj, a ne zato što je loša po subjektivnoj proceni ocenjivača?
Daj, molim te...

Pa, najverovatnije bih dao minus i da nije definicija dana. A, da, dobijao sam ih i ja, pa sta? Bez minusa nema definicije dana.

Nisam ja rekla da je to nešto strašno, nego je glupo ocenjivati definiciju kao definiciju dana. Sve mi se čini da grupica autora samo o tome razmišlja: kako doći do def. dana, šta treba uraditi, kome treba podeliti minuse da bi se dotle došlo, kako je ovo postala def. dana, a ona moja nije, bla, truć, trt, vrt. Dojadila ova priča.

Pa dobro. Ta grupica postoji sigurno, ali mislim da smo već zašli više u forumsku diskusiju. Ovo je već preveliko. Inače, grupicu lako možeš raspoznati. Ako ciljaš na mene, ne brini, ne rotiram slike i ne kačim 40 slika na dan od kojih 39 brišem kad im istekne rok dole u zmijici, i ne, ne zalazim u arhivu da bih video ko mi je konkurencija da mu zavučem minus, ali da ne lažem, ulazio sam ponekad i u arhivu, ali nikada iz tako podmuklih razloga.

Nisam pričala o tebi kao liku koji to radi, već o generalnom opterećivanju deficijom dana. Jedna definicija dnevno dobije više pažnje nego 20 drugih, a da su pritom više nego dobre, to je sve.