Prijava
   

Rođendanske žurke

Proslave rođendana. Razlikuju se kroz periode tvog života.

U vrtiću: Pozvana su sva deca iz tvoje grupe, poneko iz komšiluka. Tu su obavezno i svi roditelji pa i tvoji, uključeni su i baba i deda. Torta, sokići, papirni tanjiri, salvete, rođendanski ukrasi i kapice. Fotografisanje, svi slatki i nasmejani. Kompilacija pesama Branka Kockice, Dragana Lakovića i Minje Subote. Žurka traje u proseku 3 sata.

U osnovnoj: Pozvano društvo iz razreda, poneko dete iz komšiluka. Matorci isključeni, sem što keva povremeno uđe da donese klopu. Na stolu su mini pice, kiflice, gazirani sokovi, torta. Sluša se aktuelna tinejdž muzika, igraju se masne fote i ko pisne Jecu (naj ribu iz ekipe) stisne. Fotografisanje, na slikama svi ružni i bubuljičavi. Žurka traje 5-6 sati kada se već ekipi prispava. Obavezno polomljen neki deo pokućanstva.

U srednjoj: Matorci isključeni, torta uključena. Prošvercovano poneko pivo i vodka. Ekipa iz srednje, par dobrih drugara iz osnovne. Ribe oskudno odevene, frajeri pijani već u 30-om minutu žurke. Muziku pušta ko stigne, sa kompa. Fotografisanje, na slikama svi izobličeni od alkohola. U wc-u se puši. Svi se vaćare, neko obavezno završi na ispiranju ili se pobije. Žurka traje do ranih jutarnjih sati. Pola pokućanstva uništeno.

Na faxu: Matorci isključeni, ekipa iz osnovne, srednje, sa faxa, padobranci-ljudi koje u životu nisi video, koji čestitaju rođendan tvom drugu koji stoji pored tebe. Niko ti ne donosi poklon. Sve vrste alkohola, sve vrste muzike, wc svako malo zauzet od strane nekog para. Povraćanje kroz prozor, pišanje u lavabo. Fotografisanje, secas se fotografisanja al neko je mazno fotoaparat. Žurka prestaje kad zadnju osobu isterate iz stana, makar nakon dva dana. Deo pokućanstva nedostaje.

Komentari

Svaka cast, + ko vrata :)

Генијално ++

И сад има неко да ти да минус и да каже: "Пун ми је курац еволуција и набрајања!". Боли те туки, дефиниција је одлична, плус од мене, не постоји разлог да ти дам минус.

Ahahahahaha, najjaci ti je deo za faks :D +++

Ovom delu "U srednjoj" je potreban upgrade. :)

+, ali u poslednje vreme se ovo za fax sve vise prenosi u srednju srednju skolu...

Pa, nije ni osnovna daleko...