Prijava
   

Roštilj

Dok pečenje izaziva oštru podelu na svoje pristalice i protivnike (jer postoje čak i oni koji ga ne jedu jer je teško, masno, jadna guda, itd.), jedina podela koja se rađa oko roštilja je na pristalice i joj-ne-znam-to-goji-a-i-slabo-ga-jedem-ali-ajde... Božanski miris ovog mesnatog parčeta raja izaziva skepsu i krizu identiteta čak i članovima najradikalnijih frakcija PETA-e (onima što se venčavaju životinjama i trude se da imaju potomstvo sa istim - op. cit. South Park), najverovatnije zbog svog politički korektnog izgleda jer konkretna šnicla ne asocira ni na jednu (jadnu ubijenu) životinju, a o pljeki da ne govorimo... A moguće i zbog toga što čovek jednostavno mora da jede meso.
Roštilj jedu čak i manekenke koje inače po ceo dan jedu tajlandsku salatu od komarčevih bataka sa muskatnim orahom u ricinusovom ulju i čak se ni pored griže savesti ne trude da ga ispovraćaju, nego mu dopuste da ide svojim prirodnim putem, kroz creva na čmar.

Komentari

Ух, ух, ал' си забиберио овом последњом реченицом! :)))

Gde ide roštilj bez bibera...?

roštilj se jede sam s crni lukac ako je roštilj iz Leskvac a ako je iz drugih krajeva Srbije može da se jede sa svi i svačim!!!!

Misliš, kad se priprema meso, u njega ne idu začini?

Sad ide u njega i crkotina a za adetivi da ti ne pričam ,inače ne bi trebalo da ide.Ide junetina od plećku i but molo pauflek i led pa se melje pa da odstoji i tu je sad zajebancija.

Odlična definicija od A do Š. +