Prijava
   

rulet

Kurva od igre. Posebno ako je previše igraš, onda se uloge čak i zamene pa na kraju ona izjebe tebe. I još ti uzme lovu.

Postoji više faza tokom igranja ove igre:

1. faza: nivo - amater, glava - sve je ovo zajebancija.

Početak je zanimljiv. Skupi se društvo, kladionica smorila, da se proba nešto drugo. Male pare, mali ulozi, ne znaš pola stvari al' dobijaš nešto keša, dosta za pljesku i pivo. (šta će ti više)

2. faza: nivo - kuronja, glava - nema više zajebancije, može na ovom da se zgrne keš.

Društvo se razilazi, ostaje probrana ekipa. Nema više crveno-crno, počinješ da kapiraš stvari i gradiš svoj stil. Veće pare, obično ona od prošlih dobitaka. Misliš da imaš sreće pa što ne bi iskoristio šansu i pokupio veću lovu. Častiš sve redom, boli te, nisi se mnogo namučio, jbg.

3. faza: nivo - klasa, glava - lomi ga do zore.

Imaš svoje mesto u kockarnici, dolaziš i pre otvaranja. Ono što ti je nekad bio ekstra dobitak sad cepaš u jednoj ruci. Shvataš da nema velikih para bez velikih ulaganja. Proučavaš sve taktike i strategije što nađeš na netu, pamtiš savete starijih kolega, znaš odakle dovoze materijal za pravljenje stola za rulet, a već imaš dovoljno iskustva da napišeš knjigu o istom. Ipak, dolaze lošiji dani, polako padaš u minus ali veruješ da je to prolazno. Nema više bacanja love, štekaš i od klope da bi dao na sranje.

4. faza: nivo - kurton, glava - nema leba od ovoga al' Bog voli kockare pa me možda pogleda još jednom.

Lepo si zaglibio. Već si izgubio dosta ali i dalje ideš svaki dan da se vadiš. Jedan veliki dobitak i to je to... ali i kad zgrneš nešto, ne znaš da staneš i da se pokupiš od stola. Nastavljaš da kidaš dok te ne oladi.

5. faza: nivo - iskorišćeni kurton, glava - Bog ne voli kockare.

Kurčina. Napokon ti dolazi da igra nije stvorena da bi ti pokupio neku kintu, a nemaš više ni za poštenu partiju. Ostaje ti skidanje ili da počneš da radiš nešto pa da to spičiš na roldžu. Ipak, nisi toliki debil pa se odličuješ za skidanje... i skidanje i skidanje...

Komentari

Vidim da imas iskustva... :)! Koja si faza? :D

5,8,10,11,13,16,23,24,27,30,33,36.... ne voli me Bog!!!

Milinovic, to je zato sto ne gradis keca i sesticu. :))

Ја сам фаза: чист 3 године. ;Д

- 3 6 9 12 15 18 21 24 27 30 33 36
0 2 5 8 11 14 17 20 23 26 29 32 35
- 1 4 7 10 13 16 19 22 25 28 31 34

samo orfanele!! + :)

ААААААААААААААААААААА матори...омиљено...тачно тако, у реч...и скидање...

мала милиновић, а...јеб га мање кошта...:))

jao dvojka... najjaci spinovi,samo povezes nulu i dvojku.. i cekas.. i cekas :)

ја ко сваки лудак...централа 23 претрпано, и 0 горе исто...било пар пута екстра...ал зато било и "СТАТИВА МАЈКУ МУ!!!!! немој у 8 сисо"

faza kad televizor pojacavas samo na 23, non-stop govoris broj 8 iako te mnogi nosaju, devojci stavis samo 36 cm, itd itd... sve to da ne bije maler... :)

e sad pocinjem da kenjam.... ne valja ga sarati tamo-vamo, ako igras malu udri samo malu, centrala 5 8 23 30 24 nagruvas muski, favorizjes jedan broj, a ostale coskare samo stavis radi reda, cisto da imas vadjenje ruke... bar kod mene u VA rulet kad udje u malu, ume da poveze dve table.. i onda kad izadje, okrene majmun bulju, i "nema 'leba"... tad treba znati ustati sa kurve i otici kuci.... inace ja ga zovem FELNA! :)

ја га зовем Тигањ...пржио сам се без везе...ал није за џабе...

Ма казан... кад сам говорио људима да одемо до курве нису контали никад на шта мислим.

koliko vidim imas malo vise defki ruleta. . . ova je najjaca. . .+ omiljena. . .
aj da vidim da l bi neko ko nikad nije igrao mogao da stavi i omiljena. . :D

Имам више зато што је ту ђавољу справу тешко описати и једној, а и буде ми неке деф. стара сећања с времена на време... јбг, ту сам младе проводио дане.

Mi ga zovemo kazan! A sa pola gasa da izrecitujem od nule do 32 :)

Намештено је то све. Само ако си ти свестан тога, можеш да се извучеш. Па ваљда није џаба забрањена употреба мобилних за столом. :)

nije zabranjena kod nas.... samo je zabranjeno da nosis sluske za mob ili mp3... valjda zbog magneta.... pitaj Boga...

Kurva od igre definitivno +

Ај бежи, бре! Сад ме подсети поново на ово. Ух, легла би ми једна рука... две, три...

јеботе овај самхаин има 17 дефиниција о рулету