Prijava
   

Sigurica

Sigurica je siroko rasprostranjen pojam u srpskim kladionicama koji oznacava da ce neki mocni,bogati engleski klub u vlasnistvu naftnog tajkuna iz Ujedinjenih Arapskih Emirata,sigurno pobediti mali,bedni siromasni klub iz predgradja nasiromasnijeg grada u jugo-istocnoj Moldaviji...kvota je 1.25 -dakle sigurica! Ogromne sume novca se ulazu na ''sigurne Engleze''..svi bas cekaju da se zavrsi ta tekma i da uzmu preko potrebnu kintu, da plate struju,vodu,info stan i ostala sranja... 2-0 poluvreme ( svi se smeskaju,zadovoljno trljaju ruke,sigurica dolazi )...a onda kako to obicno biva sa siguricama kao grom iz vedra neba u 7 i 13 minutu nadoknade vremena, Moldavci postizu golove.. Razocarenje i muk ispunjavaju kaldionicarski prostor...svi su smoreni,nije im do zivota,cute i sa nevericom gledaju u teletekst...tisinu i muk prekida vlasnik kladionice Mile sa uzvikom : '' Tooo Moldavci u kurac vas ljubim..mala daj 'vamo pice za sve goste,gazda Mile casti'' .. Uz pice, naivci uzimaju liste i traze nove sigurice koje ce im obezbediti ''laku lovu'' ...

Pegi: Ziki gledaj ove sigurice..Liverpul-Petrzalka kec 1.30 kvota.Stavimo ono 1000 evrica sto smo prodali Golfa i uzmemo 300 evrova...bratee pravac Kusadasi na 7 dana..

Ziki: Ma pusi kurac idiote,jebale te sigurice bre po 1000 puta.. prosli put kad si me nagovorio da pare od skolarine bacim na River protiv bolivijskih treceligasa izduvo sam ga za sva vremena !!!

Pegi: a dobrooo to -bilo namesteno jebo te,javio mi ortak iz Patagonije neki dan...al ovo je sigurica 100 % ..dojava brate,a jos sigurica !!!

Ziki: daj listu da vidim.....

Komentari

hahaha +++++++++++++++++++

Liverpul-Petrzalka kec 1.30 kvota.

lol