Prijava
   

srodna duša

Navodno postoji druga polovina svakog ljudskog primerka na svetu i ako imaš neviđenu sreću da je pronađeš, dobijaš srodnu dušu. Ta duša te super kapira, razume i bez reči i deli sa tobom poglede na svet i život. Poenta je da to bude osoba suprotnog pola, može i istog, ali samo u slučaju da si gej.

Ako to nekako i nađeš, nevolje nastaju što kreatori srodne duše seks ne spominju ni u najavi. Ako još očekuješ i da te srodna duša neviđeno pali i zadovoljava, tražiš 'leba nad pogačom. Onda, prigrabiš srodnu dušu, ali prihvatiš i da si promiskuitetan, te nisi ti kriv što ti se ne jede sarma svaki dan. Onda imaš srodnu dušu i srodno telo, s tim što prvo ne sme da zna za drugo, inače se gubi na srodnosti.

Dobro, možda ti se i silno posreći pa srodna duša bude dva u jednom. Onda dobijaš lep i miran život, od koga bi mogao opasno da se smoriš i ugušiš. Mada, može da se gleda i ovako - ubodeš bajku, živiš u harmoničnoj porodici do kraja života...

Komentari

Srodna dusa je apsolutno kompatibilna sa tvojom, isto mora da vazi i za tela i za dozivljaj promiskuitetnosti.
Ako si takve prirode, nadjes takvog i dogovorno castite telo sa strane, a obozavate se, mozete i svingeri da budete. To je opet harmonija.
Necu te ocenim, jer si iz licnog ugla definisala, pa nije univerzalna defka, jer sam ja, recimo, monogaman u vezi i po prirodi, i meni je po tvom scenariju lakse da nadjem srodnu dusu, sto i jeste tako...

Ipak ti dadoh + jer mozda nemas prozivljeno iskustvo, a ocigledno je da razmisljas da li postoji ili ne!
Pazi, ja bih jebo od mrtvog cetnika do baba sere, al sam u vezi monogaman. To ti je stvar odluke, citaj zrtve, a zrtva na jednom polju ti donese puta deset bonus, na drugim poljima, naravno, ako imas za koga da se zrtvujes i ako taj drugi ili druga isto tako gleda kao ti. Ako ne, nadjes nekoga sa kim si u harmoniji jer ljubav dozivljavate na isti nacin, i valjda je ok.

Maestral,jesi velikodušan! :) Ali, čoveče, mogao si i - da mi daš, pa ne bih se ja ljutila!
Šta si se ti toliko uhvatio za promiskuitetnost? Ja i ne tvrdim da se ne može biti monogaman.
Nego, jesi stvarno mislio ovo za mrtvog četnika i baba seru?:P

Ja dao prvi minus. Srodna duša je srodna i u seksu. Ne volim smaranja ovog tipa: ako i nađeš takvu osobu, onda ne valja seks; ako i valja seks i porodica koju načiniš sa tom osobom, onda ti smor; ako ti nije smor, onda srodnoj duši klempave uši...

Bukajlija, nemoj od bajke da mi praviš klempave uši!

Mwahahaahaha...eeeee,zar vama deco,niko nije rekao da stvari k'o sto su ljubav,srodna dusa,miran a ipak srecan zivot ne postoje u ovom delu univerzuma?