Prijava
   

Stečajni postupak

Kada neka firma duguje pare nekim ljudima, koje zovu poveriocima, i onda nema da im vrati, pa joj se blokira račun i ona preko stečajnog postupka treba da se oporavi, da izbegne likvidaciju ili da ''umre''..........obično ''umre''!!

Tadić: ''E kralju, šta ima''?
Lale: ''Ništa novo nose nam koševe, ja dao ostavku, čekamo stečajnog upravnika, obećali su da će nam pomoći da izbegnemo likvidaciju, rok je 30.6.2010''
Tadić: ''E jeb'ga a ja se smorio otišao Dule.......oooopssss Lale pa to si ti, ma ja zvao Danilovića, pogrešio broj''

Komentari

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHA +++

da se razumemo navijam za zvezdu i sve me ovo pogađa, pogotovo što ''nadležni'' koji se u sve meša i što u šta po zakonu sme i šta ne sme, može da ide na partizanove tekme i da im se ulizuje, ali kada bi čak i partizanu pomoć bila potrebna samo bi zapalio u neku rumuniju na samit o Afroatlantskim integracijama ili tako nešto!!! A Zvezda ko Zvezda....nije bito koliki je dug, no ko ga je napravio!!

jabulani dao sam ti plus. samo, trebalo bi da znas da je zvezda u govnima zbog zvezde a ne zbog nekog drugog. u fudbalu vas pokrao dzaja a vi ga i dalje branite. i sta sad hocete milostinju? zasto bi vama neko pomagao kad vi cak necete da priznate da su vas vasi krali i optuzujete ljude koji su podigli srpski sport na veci nivo. tole je kriv verovatno...

verovatno!!! hvala za +

P.S. ja napisao nije bitno koliki je dug nego ko ga je napravio, ljudi iz zvezde su ga napravili, i to ne svi njih nekolicina, tipa Andjelkovic, Opsca i drugi, a Dzaja je legenda, mada ako je krao.........i dalje ce biti samo legenda u fudbalu, ali mislim da ako je kriv treba da se osudi i da vrati pare, odakle... nemam pojima!!!