Prijava
   

Top Šop, TV Šop, Kupovina iz fotelje...

Medijsko napumpavanje "običnih" stvari koje se koriste u svakodnevnici. Ove proizvode možete kupiti u prodavnici preko puta samo pod drugim imenima.

*Herba vita terapy čaj- Napitak veoma prijatnog ukusa koji pomaže u lečenju od dijabetesa kao i od hipertenzije (povišenog krvnog pritiska)- U stvari običan čaj od šipurka.

*Neo-tek jonizator, ozonizator i noćno svetlo- Složen mehanizam konstruisan u Tokijskom institutu za borbu protiv pušenja. Uništava oko 99.99% štetnih mikro-organizama a, uz to, usisava duvanski dim i ispušta svež vazduh sa vrha Fudjiama- Osveživač prostorija.

*Kosmodisk- Testirano pomagalo koje smanjuje ili potpuno uklanja bol u kičmi, krstima ili zglobovima- Izraz je u narodu poznat kao steznik za ledja.

Komentari

Postujem misljenje da def. treba procitati do kraja kakve su da su, ali ja cim sam vid'o naslov, lupio sam +....valjda mnogo imam predrasuda prema toj kupovini iz fotelje..

jes' iz fotelje, u koju sednes posle 20ak sati posla...

Auuuu!!! To je najgore! Taman ono, doš'o s' posla, mrtav umoran pa k'o veliš da malo pružim noge, uzmeš daljinac, klikneš kad ono:" Pozovite 041 240 ** ** i naručite Herba vita terapy čaj"!
Da se ubiješ, odma'!

kupio sam Dormeo - jebe kevu je.
Kupio sam jonizator - nije loš, samo je problem što ja imam oko 100m2 prostora, dok je on predviđen za 35m2.

Inače si upravu.