Prijava
   

urbane legende

Priče koje ćete čuti od petnaest različitih osoba, kao događaje koji su se desili baš nekom njihovom komšiji, prijatelju rođaku ili mnogo češće prijateljevom poznaniku. Pojedine od tih urbanih legendi su postale toliko popularne da se po njima snimaju i filmovi: "Mrtav ladan" i "Mali svet" na primer. U Americi je snimljen i film pod nazivom:"Urbane legende", sa više povezanih priča.

Imao sam ortaka u vojsci (iz Inđije), koji mi je ispričao najmanje pet urbanih legendi koje su se sve desile baš u Inđiji.

Jedna od poznatijih urbanih legendi je ona u kojoj je čovek pozvao vodoinstalatera da mu popravi cevi ispod sudopere. Ovaj je imao na sebi slične pantalone, kao što ih ima domaćin. Kada je domaćinova žena došla kući, njen muž se zatekao u WC-u. Videvši samo noge koje vire ispod sudopere, žena pomisli da njen muž nešto čačka oko sudopere, priđe mu i "po običaju" ga uhvati za međunožje. Vodoinstalter iznenađen, poskoči i udari glavom u cevi, toliko jako da se onesvestio. Brzo su pozvali hitnu pomoć, bolničari su ga stavili na nosila i pošli niz stepenice. Usput su slušali šta se desilo... i počeli su da se smeju . Toliko su se smejali da im je vodoinstalater pao sa nosila i slomio nogu. Kasnije je bio u nedoumici da li da tuži vlasnika stana, njegovu ženu, bolničare ili sve zajedno.

Komentari

Nema grada u kome se to nije desilo!

Upravo sam to hteo da kazem...Izgleda da majstor radi u vise gradova. U svakom slucaju, kao ideja ne zvuci lose.