Prijava
   

Žena sumnjivog morala

Projekcija. Izraz koji predstavlja vrhunac licemerja muškaraca koji njime nazivaju žene koje pošteno zarađuju pružajući im usluge. Dok prostitutka ima fer, profesionalan odnos prema poslu koji radi, čist, bez emocija, foliranja i predrasuda, muškarac u ulozi njene mušterije se upušta s njom u odnos ispod tezge, iza leđa samom sebi i svom okruženju, traži nekog s kim će da vara sopstvanu devojku ili ženu i pritom zamišlja neku treću, pa posle projektuje svoj karakter na ženu koja mu je prodala uslugu, nazivajući NJEN moral sumnjivim.

Komentari

Hehehe, kako koleginice slično razmišljaju :-)

I to istovremeno! :)))

:+D
Plašim se da ovo - "koleginice", neko ne protumači pogrešno ;-))))

Ovo zaslužuje da bude definicija meseca!

Takvi su pravi "pederi, licimuri i demoni"!

veliki plus za definiciju
doze dobra fora

Da, RD, a jos nam je kolega Dzimi stao u odbranu? :))))

jes dobra fora...

А да вам будем пимп? Могу фине послове да вам средим. :P :)

Samo ako je u musterije kuNac do kolena, na malo da radim necu! :)))

Aplauz i za defku i za koleginice.

Palcovo sam te na gore ,al da znas da si se nakenjala/o mnogo.Al' ........ kad seksualne radnice na stajgi dignu palac na gore slobodne su. Pa kad naidju zandari (ona satro stopira). Pa ti vidi sad sto palac na gore.(tumaci kako oces) :)

Jel mora uvek neka filozofija biti? Znaš, pola nas autora uopšte ne razaznaje reči sa kojima se služiš.
:)

$Nadimam se: Хаха! Занимљиво.

Brate izvinjavam se na nerazumljivosti. Primarni prevod (ili Primalni Jebemliga)
Uglavnom : kad ti dam palac odnda sam te palcovao to ti je isto ko plus Sad cu ti napisem definiciju. (stajga) mrzi me da menjam cirilicu pa latinicu pa da me jebe z y . Citaj (Shtajga) Zeleznicka stanica ili Autobuska (mozda ima i neko drugo objasnjenje naprimer mesto za utovar necega u nesto brod ,voz,bus,avion.
A ti si bosanac (nemoj da se nacionalno vredjas)nadam se da me razumes sad. Samo se zezam sa recima i ja poneki put po pet puta procitam nesto dok mu ne nadjem pozitivan smisao. I jos ovo da ti ispricam . Znas ekser kako izgleda. I majstor uzme da ukucava eksere i kad nadje ekser bez onog dela u koji se udara(bez glave) ,on ga baci i kaze bosanac. Jednostavno nazovemo neke stvari nekim imenom,koje moze a ne mora nista da znaci. A ekser zovemo i ekstazi ovde lokalno. Izvinjavaj se jos jednom./Eto meni je smesno da pricam tako nepravilno. Udavi-h se od 'volko pisanja.

Ваљда ''прим.прев.'' значи ''примедба преводиоца''? :)

E to nisam znao. Priznajem . Nije me sramota sto neznam, a mozda nisam imao 'de da naucim.

Svi ste mi tu sumnjivi... reče balkanski špijun.
+

Džimi, svaka čast. +*

Несумњив плус!