Prijava
 1.    

  Ako hoces..

  Zamka.Dve reci koje znace da nikako ne moze da bude onako kako ti hoces.

  (momak i devojka se dogovaraju oko izlaska)
  on:jooj,nesto sam smoren..

  ona:ako hoces,mozemo da ostanemo kod kuce(a u sebi misli:"Pizda ti materina,a dok si zdrao pivo na krugovima sa ortacima nisi bio smoren,a?!A zurka kod debelog Danka?Tad nisi bio smoren?!")

  on:ne,ne..idemo do grada.Idem da se spremim na brzinu (a u sebi misli:" Ma jeeeste ako ja hocu!Da sam rekao da hocu da ostanem kod kuce setila bi se da mi prebaci i za onu zurku kod debelog Danka,pre mesec dana."

 2.    

  Ako hoćeš

  Naređenje umotano u ukrasni papir sačinjen od predloga i molbe. Nije govno no se pas posr’o. Suptilno određivanje ponašanja objekta u zavisnosti od raspoloženja subjekta.

  Sve ono što niti želite, niti hoćete, niti možete, niti vam se dâ da uradite, ali ipak, na neki način uradite, jer ne možete da odbijete takvu „molbu“.

  - Ajde sad, kad završiš sa tim svojim učenjem i pizdarijama-mandarijama, skuvaj kafu da popijem, noga me nešto boli. Ako hoćeš?
  - Ne, ti ćeš! Nerviraš me. Narađuješ mi, a praviš se fin, to je kao da me pljuješ i smeješ mi se u lice. Vrlo dobro znaš da ne mogu da odbijem nakon tako izrečenog naređenja, pa to radiš namerno, da me još malo poniziš.
  - Hehehe, to je meni moja borba dala...
  - Ma boli mene šta je tebi tvoja borba dala. Dosta mi je tvoje manipulacije. Neću, šepaj na jednoj nozi i kuvaj sam. Odo na manikir, ćaozdravo!