Prijava
 1.    

  Aleksandar Vučić

  Osoba kojoj Verica Rakočević, zavidi na usnama.

 2.    

  Aleksandar Vučić

  Čovek iz naroda, za narod.

  Otac i majka. Gospodin i drug. Sam bog posla ga međ' Srbadiju da zavede red i donese blagostanje. Strog, al' pravičan!
  Apostol novog doba. Mauzolej se za njega uveliko gradi, u udžbenicima istorije ostavlja se mesta. Njegovo ime na engleskom se piše sa "the" ispred, njegovo poštenje u matematici ima status aksioma, u religiji dogme. On je miljenik širokih masa. Koordinator, konsternator, kooperator. Masturbator.
  On je za Kosovo u Evropi i Srbiju na Kosovu, za Evropu u Rusiji. Pred njim se neistomišljenik postidi. Čovek sa insomnijom zbog patnji roda svoga. Diktator, humanista. Onanista.
  Prvi put na vlasti uz oprost dobijen od naroda zbog "njegove ružne prošlosti", u maniru svih vrsnih preletača. On gleda sa visine zato što je iznad malograđanskih podela na naše i njihovo, on je iznad svojih prethodnih dela. Bacio je u tamnicu uzročnike sveukupnog nacionalnog propadanja. Velike sile su poklekle pred njegovim argumentima. Njegova slika se užurbano kači pokraj slike Svetog Save pred početak školske godine. Naša budućnost konačno deluje svetla. Mi imamo cara. Jedan mandat je naš dar njemu. Ostatak vladavine biće dar Aleksandra Velikog.

  Iz naroda, za narod!

  Definicija je napisana za Mizantrophy.

 3.    

  Aleksandar Vučić

  Covek po kome je uradjena figura idola u Lepenskom viru

 4.    

  Aleksandar Vučić

  Čovek koji je postigao da mi Olja Bećković bude simpatična.

  Dečko je dno dna.

 5.    

  Aleksandar Vučić

  Političar koji priča "tihim glasićem". On zna da je to pleonazam. Jedinstven po tome što se tvrdi u štampi da ima potvrdu od BIA-e da nije špijun MI-6.

  Znao sam u Beogradu jednu Slavicu čija je mama mahala potvrdom od ginekologa da je njena kći VIRGO INTACTA.

 6.    

  Aleksandar Vučić

  Jedan od trijumvirata profesionalnih političara koji sa njim čine Čedomir Jovaović i Ivica Dačić. Ovi profesionalni političari su se u životu bavili samo politikom i ničim drugim. Najavom privremenog (dan-dva-tri) povlačenja Vučić je postao egzistencijalno, a bogami i psihološki ugrožen. Od čega će jadan da živi? Koga briga, osim toga nakupilo se...
  Zaštitni znak po kojem se razlikuje od ostalih "mladih lavova" je teatralna elokvencija na nivou španskih telenovela. Takođe se odlikuje vrelim usnama za koje zlobniciv vele da su silikonske. Od milošte ga zovu picousti...

  Ima li negde youtube gde Vučko 15 puta za 20 sekundi ponovi "Ko je ubio ženu?!" i još nekoliko puta ubaci "Sram vas bilo."

 7.    

  Aleksandar Vučić

  Osoba koja ce negirati sve sto je normalno,samo da bi on bio u pravu!

 8.    

  Aleksandar Vučić

  Meca Olje Bećković.
  Mesečno se pojavljuje u Utisku

 9.    

  Aleksandar Vučić

  Dvojnik Aleksandra Vučića koji je ceo dan na TV-u dok Aleksandar Vučić vodi zemlju.

 10.    

  Aleksandar Vučić

  Srpski Eliot Nes.

  Udario svom snagom na mafiju... Ali ako na posletku ne ode i sam u zatvor, onda je to bilo samo razračunavanje sa konkurencijom.

 11.    

  Aleksandar Vučić

  Dežurni krivac za sve.