Prijava
   

"Američki san"

Snena uteha za dnevne sunovrate! Cirkadijalni izvor motivišuće lažne energije za koju mislite da će vas već od sutra učiniti bogatim, uspešnim i lepim. "Američki san" je najtužniji izvor lažnih nada i izneverenih očekivanja. Snevanje ovog sna vas krajnje depresivno (kao što to obično biva posle lepih snova) ali i krajnje otrežnjujuće dovodi do saznanja da je to sasvim običan san. Čak jedan od najofucanijh snova na svetu koji je jedinstven samo po tome što je uspeo da sruši mit u kome se izričito tvrdi da se niz tobogan jednog sna ne možemo spustiti više puta i da više ljudi ne mogu sanjati isti san.

"Američki san" se štancuje svakodnevno ispod miliona jorgana, a kad jorgan spadne shvatite da su vam ……… noge led-ledene.

"Američki san" još nazivaju i "sanak pusti", "lep san", "dreamland", "prazan san", "pusta želja" …

I ne zaboravite da se noge najbolje zagrevaju radom.

Komentari

Da prozborim i ja koju.

Prvo zelim da pozdravim Dzimija, najveceg smekera na sajtu, i genijalnog Kajzena.

Iz komentara kapiram da mnogi mislie da je ovo Blekijev dupli nalog ili cak dupli nalog legendarnog Abraxusa. Nije. Jasno se vidi da mojim definicijama nedostaje Blekijev realni humor koji obara s’nogu i Abraxusov sarkazam i gomila necega sto taj lik ima u sebi i sto je tesko DEFINISATI.

Istina je da sada zivim u Poljskoj i da sam nekada bio nezapazeni clan ovog sajta sa svega nekoliko nebitnih definicija.

Od mene splu. Ništa drugo jer nisam u toku.
Nego, pozdravi mi Poljsku. Uvek će mi ostati u sećanju njihov poćonk. ;)

Americki "san" je umro devedesetih, a sada je vec u zaboravu. Pozdrav iz susedne Ceske :)

nisu ti trbali navodnici na americki san, inece def je vrh kao i sve tvoje.

drago mi je da si napisao barem jedan post, a ciji si dupli (i da li si dupli) ostaje enigma i dalje

+ nemam sta drugo reci sem kao i Virtual - brisi navodnike iz naslova.

mislim da navodnici stoje zbog toga sto je to metafora za sve "zaludne snove", nije covek hteo da vredja amerikance.

@virtual na tvoju veliku zalost, pretpostavljam

Cepacu atoma, drago mi je sto cusmo i tvoj "glas". Ja sam tvoj fan, a ciji si dupli i da li jesi dupli vreme ce pokazati.

ne sumnjam da navodnici stoje sa razlogom, shvatio sam sta hoce da kaze, ali bi mi def bila draza da nema navodnika. kad bi je ja pisao tako bi je napisao, a i napisacu je jednog dana, uskoro

+cina ko vrata, ti si neki pisac - astronom :)

prelistavam ovo "najomiljenije danas" +,-,+,-, a onda natrcim na ovu bombu od definicije e kada bi svi pisali ovako, ali treba imati strpljenja procitati ovo i razumemeti.

pozdrav iz rusije

Uzelela sam se ovakvih definicija. Nekada ih je na Vuki bilo redovno, a sada su nekako izgubljene u kanticama za eurokrem, kutijicama za pomade, cek-cek-na-koju-rupu-izlazi-prdez definicijama. Ovakve definicije su jednostavno izgubljene kao burma u masi decjih igrgacaka. Pomisljam da predlozim osnivanje Vuka-Kid sajta kako bi se nekako raskrcila suma za ozbiljnije autore.

Vidim da se autor pravda da nije on Abrax, i ja mislim da nije, lici ali nije. Abrax je jedan jedini.

+, samo cepaj

pozdrav iz nemacke,

ovde bre dijaspora cela

genijalno, drago mi je sto si se javio +

Оооооодлична :)