Prijava
   

Ana Ivanović

Izjava Ane Ivanović, posle pobede u 2.kolu Wimbledona-a: "hihihhihi, bio je težak meč, hihihi, stenj stenj, kenj kenj, skoncentrisala sam se, hihihihi, fuckin' Verdasco, hihihihi, protivnica je ljubomorna jer sam lepša, ser ser, uh, ihih,ih, oooooh, jaaaako tvrd meč, hihihi, hehehe, nemam drugaricu, hihihi (opet stenj i kenj * 2), Serena is a fat bitch, hihihihi...".

Komentari

Jeeeeeee, nisam jedina koju Ana uzasno iritira! Jelena Jankovic FTW!

Iza te slatke spoljasnjosti krije se vrlo sujetna osoba!
A mislim da ni ostale igracice nisu daleko.

Izjave Ane Ivanović koje daje novinarima su tako tenirane i izveštačene... Imam utisak da više vežba izjave pred ogledalom, nego sa reketom na terenu...
Realna defka... +

Da nisam imala bliski susret sa Jelenom, mislila bih da je Ana iritantna... Ovako, obe su na nivou.

axaxaxaxax a i shiva je upravu.Video sam jednom Anicu na savi kako ulazi u neki splav i imala je farmerke koje su bile pri pucanju od zategnutosti i tada mi je bas bilo svejedno kakva je osoba :) A mislim da joj to stenkanje u govoru pomaze i u seksu :0)

i onda sam ja nju, hihihi, brejknula...ma mrs u picku materinu kmezavu

Nemojte tako po njoj, hihihihi, znate, hihihi, da je, kenj, hihi...
Ma mala je uobražena.

čudi me da ovo nisi obrisao kad si pravio reviziju

Nemam srca. To i nije definicija, ustvari, već moj neki status na fejsu, posle koga su me nagovorili da počnem da kenjam na Vukajliji, tako da iako je blagi očaj, nešto mi žao da je obrišem. Kad sam sahranjivao svoje definicije poznatih ličnosti, samo je ova ostala. Obrisaću je verovatno, al neka je još. :)

To i nije definicija, ustvari

Zato sam u mislio.
Ali ako je tako bilo kako kažeš, onda neka je. :)