Prijava
   

Antikosijaner

Svaka srpska škola ih ima. To je profesor koji iz misterioznih razloga gaji averziju prema momcima koji nose dugačku kosu, a katkad ta averzija prerasta u pravu mržnju. Uradiće sve da bi ponizio kosijanera, pa ga svakodnevno maltretira. Neki profesori daju sebi slobodu da porede ove učenike sa devojčicama, a neretko im i smanjuju ocenu zbog toga. Najgore je kad je i direktor antikosijaner.

Primer iz jedne niške srednje škole - Direktoru je mesecima smetalo što jedan metalac ima dugačku kosu. Bio mu je i nastavnik, pa je kosa uticala na smanjivanje ocene. Pošto ga metalac nije jebavao ni 2%, isfrustrirani direktor mu se na jednom času prišunjao iza leđa s makazama i pokušao da mu odseče rep. Uspeo je da mu odseče samo jedan pramen, a posle je iznešen iz učionice, pošto je bio u nokautu.

Komentari

Meni je duga kosa seksi :D

Tako mu i treba kad se gura gde mu mesto nije +

Treba svake godine na taj dan da ga nokautira kad je smrad...
Čisto da nauči nešto, i da ne zaboravi...

Isti ti profesori kasnije odobravaju iste postupke svojoj deci iako su ih doskora zabranjivali ostalima. Poznajem pojedine primerke. Previše je sujetan profesorski kadar...

Takvi profani su najčešće relikvije komunizma i njihova provincijalno-totalitarna logika zahteva kasarnsku frizuru. Molim lepo, neće valjda tamo neki kosijaner da se izdvaja iz ošišanog krda i da svojom frizurom uznemirava drugu finu i ošišanu decu.

je l' ovo za Niš urbana legenda? voleo bih da nije, hehehe...

Zar i takvih budala od profesora ima?!