Prijava
   

Arkanaginica

Iliti kako je naš narod odmila zove- Ceca. Jeste, to je ona gospodja što je navodno bila zatvorena u kuću mesecima zbog pronevera nekih, šta ti ja znam, ali je ipak nekim čudom za to vreme bila vidjena van svoje "zatvorske ćelije" i to u društvu premijera Praseta.

Gde nastaje problem? Problem je u tome što je ovaj narod, mnogo, iz nekog razloga, voli, i pada u trans čim se pomene to "Ceca", i automatski tim stavljaju do znanja da ovde nema mesta za Karleušu. I što je još gore i oni koji je ne vole baš nešto preterano, moraju da odu na jebeni koncert, samo da bi posle stavili status na fejsu tipa "Kako je bili, sinotj ludo na Ceci, extra provod, ijao! Volim ukus tvog djona cak i kad na njemu donosis mi nju :ispod link pesme:". Klasično pomodarstvo.

Povrh svega, razni menadžeri, piarovi, i ostala muda, su uvidela kako mogu da uzmu koju kintu više, te je krenula turneja po svakom gradu, na po barem 2-3 mesta. Grad oblepljen nekim plakatima, na kom su informacije o koncertu, onda bilbordi, reklame na kolima i tako dalje. I sve to obično mora da se održi na lokalnom fudbalskom stadionu, jer gde ćeš bagru nego na stadion. Ali, na stadionu, po difoltu, mora da bude bar neki problem i da se na dotičnom nešto sjebe, i sada ti gorepomenuti piarovi nas uveravaju kako će sve proći u najboljem redu, i da će šteta, ako je bude, biti minimalna, po njihovim rečima, 0,0001%. Mo'š misliti.

I kao šlag na torti- njene pesme. Prvo što ja pola reči ne razumem u pesmama, možda sam nagluv, nemam pojma, ali drugo je da su pesme čiste nebuloze, kontradikcija, paradoksi i ostale zajebane reči koje imaju veze sa tim. A kako sam bio primoran da poslušam nekoliko pesama sa novog albuma, sve nešto vuče na špansku seriju.

"... a od sebe sam bila starijaaaaaaaa..."
Au, Ceco brate, pa ovo ni u španskoj seriji nema.

Definicija je napisana za mizantrophy

Komentari

Hahahaha, naslov ojebo!!! Mislim i defka je odlična.
+++

Naslov i jeste u skladu sa defkom, potpuni hejt, ako tako mogu da kazem.

P.S. hvala :)

Наслов извлачи дефиницију.

Ne znam da li da kazem hvala ili da kazem e jebiga? :D

baci svrš na cecanu. +

Наслов је био довољан. +++

Naslov je super, i defka nije loša. +

Sreca pa sam nesto uboo kako treba :))

nije da nema dobrih pesama, da se ne lažemo :)
+++

Gugi, ima ona neke ok pesme znas, ali meni je vise pun kurac likova koji samo za nju znaju, pa koliko jos kvalitetne muzike ima, ali ne Ceca pa Ceca, ko da je ona neka kraljica i jos sto je guraju gde god mogu, e to mene nervira, a i na ovom novom albumu sto sam vec pisao sam se smejao na neke stvari :D

Hejt po Ceci, uvek može! Uz to, naslov nije mog'o bolji +

srbska maika...naslov ojebao +

Profe uvek moze bolje, ali u mom slucaju, ja sam zadovoljan ovom defkom :)

ali drugo je da su pesme čiste nebuloze, kontradikcija, paradoksi i ostale zajebane reči koje imaju veze sa tim
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je to!! +

Al' si je prepev'o! Kao Gete!

Svidja mi se poredjenje, hvala :)