Prijava
   

španska serija

Kratak siže: u početku Gabrijela živi u štali, nema jednu nogu, gluva je, slepa, nepismena i siromašna. Nema za hranu pa mora da jede šljunak.
Posle 100 epizoda Gabrijela i vidi i čuje. U 120-toj epizodi izraste joj noga. U 150-toj epizodi postaje direktor banke.
U 250-toj epizodi dobija napad slepog creva, svi muskarci u seriji plaču. U 300-toj epizodi saznaje da ima oca, brata, majku, očuha, jetvru i svekrvu, i da su svi oni veoma bogati te je samim tim i ona bogata naslednica. Svi muskarci u seriji plaču. U 312-toj epizodi saznaje da joj je otac sam sebi brat blizanac a da joj je majka umrla čim se rodila. Svi plaču, naročito se u tome ističu muški likovi.
Dve epizode kasnije banka koju vodi bankrotira, svi je mrze, ona plače, svi u seriji plaču. Plače i režiser i scenarista i koscenarista.
Ta epopeja traje cirka 20 epizoda.
U 340 epizodi vraća se do štale u kojoj se rodila i tamo joj gatara kaže da ce imati sreće u životu. Plače Gabrijela, plače gatara, plaču svi muskarci u seriji, plače moja baba koja prati tu seriju, plačem i ja jer je Gabrijelu konačno krenulo.
Na kraju, posle 500 epizoda proročanstvo se ispuni, moja baba počinje da prati drugu špansku seriju u kojoj, na početku, Lusinda živi u štali, nema jednu nogu, gluva je i slepa...

Komentari

++++++++
Zar i Lusinda nema nogu?
Boze jadan taj spanski narod ... odoh ja da placem

Ja ne verujem u ovih 27 jebenih pluseva.Koliko ste vi svi ustvari krečana jedna najobičnija.
Čitalac ništa za tebe,tebi samo minus. :)

Ahahahahhahahaa.... :) Rasplaka me.

Alal vera, dao bih ti sto pluseva, majke mi.

Savrsena defka. Kad se sad nisam pokidala od smeha, nikad necu. :)

чуди ме да ово није било одабирано...
+

чуди ме да ово није било одабирано

Могли би да туре на насловну :) +

aj bacite ovo na naslov koji vam je

Ovo bi stvarno valjalo odabrati. I dalje se cerekam ko budala kad pročitam.

Zasluženo u odabranima.

Opet dobro probiranje po predlozima, urrade.

Jeste da je ova odabrana starija, dao bih plus da nisam prevideo da je napisana pre 6 godina, ali:
http://vukajlija.com/10-korisnih-saveta-ako-se-nadjete-u-latino-sapunici/91089

Overeno i zapečaćeno.

kol'ko je ovo dobro.

@Bulgakov

Hoćeš da kažeš da je Tulumbać zatovrio sagu o definicijama vezanim za španske serije sa tom defkom i da niko posle njega ne može (ustvari može, ali popiće minuse) piše o njima.

Skroz dve različite vrste defki, ova u neku ruku i brutalnija sa hiperbolisanjem, dok je ta Tulumbaćeva više za neku gotivan tekst koji se mogao naći u CKM'u. Obe su genijalne, ali po meni različite.

@sunshine
Meni je tulumbaćeva genijalna, pročitao sam gomilu na istu temu (španske serije, sapunice, Tv sapunice), nijedna nije ni prismrdela. Zato sam napisao overeno i zapečaćeno, podrazumeva se valjda da je to lični stav, taman da nekom branim da piše o tome.
Nažalost, ovoj sam dao minus jer sam mislio da je nastala posle tulumbaćeve. Tek posle sam video da je starija, zaslužila je plus, ali ništa posebno, opet što se mene tiče.