Prijava
   

Atlantida

Prema priči koju je Vatikan (uz pomoć bezbroj pripadnika masonskih loža) prodao čitavom svetu - mitsko ostrvo koje se nalazilo u Sredozemnom moru i koje je misteriozno nestalo u talasima.

Prema istinitoj priči, koju su pokušali da sakriju, Atlantida je bila ostrvska prapostojbina naroda koji je danas poznat kao - Srbi. Po toj priči, u lepa vremena, Atlantiodm je vladao dobri kralj Alaman koji je imao dva sina. Stariji sin - Srb, bio je hrabri ratnik koji se dokazao u mnogim borbama protiv osvajača koji su konstantno napadali sa svih strana. Mlađi sin - Hit, bio je bolešljivo dete tako da je većinu života proveo na dvoru, oporavljajući se, usput praveći veze sa mnogim, reklo bi se, krajnje sumnjivim ličnostima koje su se motale oko kralja.

Jednog dana, kada je Hit najzad uspeo da smogne dovoljno snage, sa svojim prijateljima je organizovao napad na kralja Alamana i zamalo ga i usmrtio, što je sprečio njegov hrabri stariji brat. Nezadovoljan neuspešnošću svog plana, Hit se povukao na kontinentalni deo Evrope i nastavio da kuje svoje zle planove. Kako mu ne bi dozvolio povratak i novi napad, kralj Alaman je poslao Srba u poteru za njim. Srb je, ne želevši da se usprotivi svom ocu na samrti, pokupio dvadesetak najboljih ratnika i pošao za svojim bratom.

Dve godine Srb je tragao za svojim bratom po čitavoj kontinentalnoj Evropi i konačno ga je nahvatao u oblastima planine Ural gde je uspeo da ga zarobi i povede na suđenje u domovinu. Za sobom je ostavio polovinu ratnika koje su dve godine potere iscrpele i koji su žudeli za odmorom i toplim ognjištem. Ono što hrabri Srb nije znao, bilo je da su u njegovom odsustvu Hitovi sledbenici uspeli da ubiju njegovog oca i izazovu krvavi građanski rat koji je doveo do uništenja ogromnog dela Atlantide, i pomora većine njenog stanovništva. Željan osvete, Srb je poveo svoje hrabre sledbenike u borbu protiv pobunjeničkih snaga i izvojevao veličanstvenu pobedu koju je proslavio egzekucijom svoga brata na glavnom trgu.

Shvativši da je čitavo ostrvo uništeno, Srb je odlučio da povede ostatak svog naroda na prostore Urala gde je ostavio polovinu svojih snaga kako bi tamo ponovo izgradili svoju veličanstvenu zemlju, dok su dotadašnju domovinu potopili kako ne bi pala u ruke zlim osvajačima islamske vere.

Po dolasku u "obećanu zemlju" Srb je preminuo a narod koji je poveo iz uništene domovine u njegovu čast uzeo je ime Srbi. Svoj jezik i svoje običaje nikada nisu zaboravili, te su ih čak i nametnuli slovenskom stanovništvu koje je tu boravilo. Potomci srpskog naroda koji je potekao sa Atlantide zajedno sa Slovenima migrirali su u šestom veku na Jug, ka prostorima Balkana gde i danas žive i poput svog hrabrog praroditelja Srba junački se bore protiv zlih napadača.

Istoričari su možda ovaj deo srpske istorije izostavili iz priča, ali on i danas živi u srcima svakog potomka plemenitog kralja Almana i njegovog sina Srba.

Komentari

kako te nije mrzelo ovoliko da pises...

хахахах! Лоле манијаче! Разоткриваш!

Како би ме мрзело Неше? Ово је историја овог народа и свако треба да буде упознат са њом.

jel L0L, da ih nije možda vodio ovaj čovek? ololo
+++

Није Буксно, али верује се да је он Србов чукунХ∞унук ололо

+ Друже лоле

"Атлантида" илити "Како је умро Мајами Хит".

Tako treba, L0Le, ne daj da se krije istina! Atlantida je srce Srbije! +++

Славна србска историја не сме остати неоткривена, чека се други део. +

Ово си узел од Милована.

Не. Дрецуна.

Nedje sam čitao da se ovaj drugi brat ustvari zvao Hrvt i da je i on osnovao neku koloniju kad je bio proteran +