Prijava
   

Baron iz Bataje

Niko mu ne zna tacno ime, a i svaki nadimak mu je u pitanju. Zapravo, jedina stvar koja nije u pitanju kod njega je to da covek stvarno ima razvijenu mastu. Gori je od onog barona iz Kengura.

-Seo u autobus petnaesticu i probudio se u Grckoj.

-Jurili ga vukovi, a on bio na motoru. I on da migavac za levo i skrene desno, a vukovi skrenu levo.

-Vozio motor preko Brankovog mosta i prikucao se u kola ispred. Preleteo preko kola i uhvatio se rukom za sajlu od mosta, a drugom rukom uhvatio motor da ne padne u vodu. Prolaze tu neke dve ribe i krenu da mu se smeju, pa lik da krene da radi zgibove (jednom rukom, drzeci motor u drugoj) da ih zadivi.

"Bio ja u Africi, i vidim nesto me gricka dole. Kad ono - krokodil. I ja izvadim noz i ubijem ga, pa napravim cizme od njega."

-Usli navijaci Rada u autobus, a on bio sam unutra sa majicom Zemuna. Ovi krenuli na njega sa stanglama, i lik se uhvati za sipke i krene da ljulja autobus. Radovci se usrali i pobegli.

-Ima druga koji je '93 godiste, i kad se javlja na telefon desnom rukom, stavlja ga na levo uvo, jer ne moze da ga stavi na desno uvo od bicepsa.

-Isao lik na pecanje. I vidi na drugoj strani jezera zeca. Uzme pusku i nacilja zeca i opali. Pogodi dve ribe u letu koje su bas u tom trenutku iskocile iz vode, pogodi srnu koja je iskocila ispred zeca i jos ubije zeca. Krene da skace od srece i slucajno uhvati dve patke koje su proletale iznad njegove glave.

Komentari

Ovo za Brankov most sam cuo pre jedno 17 godina :)

jednu jebem, a druga mi pusi...

Minus, jbg... interna fora.
Ove priče sam već čuo, a ne potiču od Barona iz Bataje...

Kad već ispričaste priče evo još jedna sajens-fikšn baronija...
Priča lik kako je zaspao u čamcu pecajući na Dunavu. I Dunav ga odvuče u Sredozemno more (???) pa odatle u Nil... I stigne on do samog kraja Nila, na jug Afrike. Kad se probudio, našao se u rebusu... nije znao gde je, i tumarajući po prašumi naleti na divlje pleme. Zgotivi se on sa poglavicom, a sporazumevali su se pantomimom i gestikulacijom. Poglavica mu je čak dao i ženu da je jebe i time mu učini čast... :)))
Kada je došlo vreme da krene, poglavica mu je na poklon dao veliku slonovu kost, i tako se on vratio kući.
MI: "Dobro, a gde ti je ta kost, daj da je vidimo...?
BARON: "Brate ne vredi sada, nema je više... Pojeo je karijes..." :)))))))

Брате, јес да је интерно, ал' нисам мог'о минус да дам! Обожавам овакве урбане приче. :)

Jbg, ako ste culi! Sorry, prepricavao ih je drugi lik iz Bataje, ali svejedno, moja generacija tesko da je cula ove price (pre 17 godina sam imao 11 meseci...)

migavac je najbolji... :D

ahahahhaha poznajem ga, jel' '93 godište?