Prijava
   

Batistuta Gabrijele, za tebe je _____ Pele!

Čuvena pjesma koju navijači nižerazrednih fudbalskih klubova pjevaju miljenicima iz redova svojih ekipa kada naprave neki veći uspjeh.

Sezona 2002/2003, Leotar iz Trebinja je šampion prve zajedničke lige Bosne i Hercegovine, a pozajmljeni igrač Crvene Zvezde, Nenad Stojanović - Purke je sa 21 golom najbolji strijelac lige. Poslednja utakmica u sezoni na domaćem terenu, stadion "Police" u delirijumu, a sa Istoka se ori: "Batistuta Gabrijele, za tebe je Purke Pele, Purke majstore, Purke majstore!". Dalji epilog, Purke se vraća u Zvezdu, ima kratku epizodu u Evropi i kao veteran se vraća u Leotar. Prosječne partije na terenu, 4 gola u sezoni, a sa Istoka se i dalje čuje čuveno "Purke majstore". Neke ljubavi nikada ne prestaju.

Komentari

E jebiga, ne radi mi nešto jutjub kako treba, da ti linkujem, nemam verziju sa Purketom, ali ima na videu FK Rekreativa kad pjevaju nekom njihovom. :)

Mada meni lepše zvuči, Batistuta Gabrijele, _____ je za tebe Pele!

Leotar, jaka ekipa :) +

Ladno Purke igrao prošlu sezonu u Rudaru iz Pljevalja. Gledao sam ga, zna da igra :)
+

Ne uzimaj ime Božje uzalud.

Leotar, jaka ekipa :) +

Kako se ta sezona namještala, sunce ti jebem. :D Dala nam Zvezda reflektore, mi ih prodamo Širokom za bodove. :D

Ladno Purke igrao prošlu sezonu u Rudaru iz Pljevalja. Gledao sam ga, zna da igra :)

Jes', dobar je on, ali je bio ubica prije 10 godina. I ode u Zvezdu, na klupi bio cijelo vrijeme, tad igrali Žigić i ekipa, nije im'o mjesta. A nama u kvalifikacijama za LŠ falio špic da da gol, kad se Purke vratio u Zvezdu, izbaci nas Slavija iz Praga u 2. kolu, jedva, 2-0 tamo i 2-1 u Trebinju, i to smo mogli da dobijemo, ubili smo ih, nije im'o ko da da gol. A Luksemburga nabismo u prvom kolu i kući i na strani. Inače, tad je Stojković isto bio na pozajmici u Leotaru, bio rezervni golman. :D

Nama svake godine dolazio po jedan polovan špic. Prvo Predrag Ranđelović pa onda Stojanović, i uvijek su bili pun pogodak. Ranđelović pogotovo, on se ranije dijevo nekud po Rusiji, posle kapiten u Rudaru bio, a matora drtina. Ode posle u Mogren. Stojanović ga naslijedio. Ne znam da le je i ove godine kod nas :)

A ti si Dože ispljevalja?

Jašta sam bolan :)

ispljevalja

To nam zaštitini znak :D

Ao, imam ja kolega na faksu Pljevljaka, 6-7 na mojoj godini. :) Sinoć bio na tekmi sa jednim, život izgubio navijajući. :)

De mi šutni kojeg na pvt da vidim znam li ga. Mada sumnjam ako su mlađi od mene :)

Ко зна каквих све неоткривених талената имаде=)
+++

Nisam ni ja čuo za ovo, ali ide plus.

Istu pjesmu su Varvari (FK Budućnost Podgorica) za Milana Purovića pjevali