Prijava
   

Bejzikara

Ona ima šiške i ispeglanu farbanu plavu kosu. Studira Pravni i sluša Sergeja Ćetkovića. Voli i rok muziku, pogotovo Nešu Galiju. Gleda Seks i grad. Kada je pitaju da opiše sebe u par reči kaže da je pozitivno luda i da uvek razmišlja pozitivno. Čita Koelja. Ima solidno ili dobro dupe, ali ne ume da ga nosi. Lice joj je skriveno pod šminkom. Kada joj se neko svidi, fura mantru kako nikad ništa ne radi na prvom dejtu. U suštini, nije ona loša, ali je u svakom smislu obična, dosadna i nezanimljiva. Jedna u milion.

Omiljeno mesto za izlazak joj je Coffee Dream. Oduševljavaju je male stvari i zato svaku sitnicu iz svog života deli po društvenim mrežama, bilo to jedenje palačinke u Keopsu, kafa u Strahinjića Bana ili neko maleno iznenađenje koje joj je neko priredio. Glumi zajebanu i jaku ženu, ali su njenu ličnost oblikovale Diznijeve princeze. Mašta o liku koji će je zaprositi na koncertu Željka Samardžića i s kojim će obići svet. U javnosti se zgražava na psovke. Želi da bude viđena, ali ne zna kako da se izdvoji iz gomile istih.

Završava fakultet u roku. Ne jer je previše pametna, nego jer nema drugih interesovanja, a i plaši se da je njeni ne vrate u gradić iz kog potiče. Kada prođu ispitni rokovi, odvali se od đus votke ili plave lagune, jer izgleda kao nešto što se pije u Holivudu. Uglavnom na račun gomile bejzik likova koji žele da je kresnu na "gde su ti krila anđele" fazone. I to joj budži samopouzdanje. Na kraju dana se neutešno primi na lika koji pored nje prolazi kao pored zida.

Uglavnom se uda za nekog matorog jadnika kome je sveže meso lek za krizu srednjih godina. Nakon nekog vremena se razvede jer je ovaj navatao neku drugu bejzikaru, ali je to i ne dotiče mnogo, jer ga realno nije ni volela, a pažnja koju je dobijala je vremenom nestala. Svoju seksualnost otkrije nakon što pročita Pedeset nijansi sive. Ukoliko postane svesna svojih želja, konačno nalazi kakav takav mir. Ukoliko ne postane, zauvek ostane sama, tešeći se da je to zato što je baš ona ta mala posebna pahuljica koju svet ne razume. Prva grupa, željna samopotvrde i pažnje jako često prerasta u grupu kuguarki.

- Čekaj, ti si sa Ivom?
- Njah, ne znam.
- Kako ne znaš?
- Pa u suštini, jebemo se, ali, znaš, nema tu nekih emocija. A i ja sam vazda bio čovek koji ceni apsolutno ludilo, haotičnost i spontanost u vezi. Ova priča je monotona. Generalno, kresnemo se, prosečan seks, ćutimo, odem kući ili ona zaspi, a ja blenem u plafon. Povremeno je izvedem na večeru, ili je povedem sa sobom kada idem na večeru sa ljudima sa posla. Stvaramo iluziju savršene veze, a zapravo tu nema ničega sem praznine. Mislim da je i ona svesna toga.
- Jebiga.
- Ma nikako da je ostavim, pa da nađem neku koja će mi napraviti haos u životu, da se osetim živim za promenu.

Komentari

Aj plus, pa ću posle da čitam, nisam sad u mogućnosti

Волим ове социолошке студије.

Jako mi se dopalo ovo. *

Odličan, do tančina tačan opis jedne vrste devojaka kojih stvarno ima milion.
+

Vidi Remea al se razume... :) +

O vidi vidi ko je sve tu. Fala ljudi :D

Ау Реме објебо си овим!

Фала. :Д
Јеси жив бре јбт? Откуд овде?

Брате дунуо ми курац да дођем и дошо, а и право да ти кажем погубих неке бројеве када ми рикнуо фон па да наватам људе на ПВТ лоло

Тек сада видим ово. Контам. Мада ценим да је мало тих људи и даље овде.

Реме простудирао. Свака част! Драго ми је да још пишеш! :Д