Prijava
   

Ber Grils Ultimate Survival

Jako poučni snimci ovog neustrašivog mladića za neke tamo kampere, koji njegove epizode, verovano gledaju na način ''a da ne trepnu'' i maštaju o tome da će nekad biti kao on, Ber Grils. Međutim nama običnim smrtnicima padaju na pamet neke sulude ideje, pa se ponekad javi i sumnja. Jer kao što bi Molder rek'o: ''Istina je negde tamo''.

...Negde u Severnoj Irskoj.
Režija: Ber spremi se za iskakanje.
Akcija!
Ber(iskočio iz helikoptera): Evo nas u gustim šumama Irske, ovde je klima jako nestabilna, u proseku godišnje 367 dana pada kiša. Temperatura konstantno varira, noću pada i ispod nule Ja ću pokušati ovde da pronađem civilizaciju i naravno da preživim.
Stop!
Ber: E, dodaj mi onaj čips, nisam stigao ni koka kolu da popijem jebem ti sunce, šta je danas na repertoaru da jedem.
Režija: Stonoge, mrtvog pacova, i ovcu udavljenu u živom blatu.
Ber: A daj bre je l' niste mogli nesto normalnije da nađete idite u kurac, šta sam pojeo sve u ovom serijalu, neću dočekati drugi.
Režija: 'Ajde sad ide potraga za skrovištem.
Akcija!
Ber: Već pada noć, treba da pronađem sklonište, e eno stonoge bog te, sad ću je smažem. (žvaće i gadi se). UuUu, AaAa ima ukus medveđe povraćke pomešane sa mrmotovom mokraćom, ali ima i dosta proteina.
Stop!
Ber: A u pičku materinu, jebem ti stonogu, želudac da povratim (ispira usta vodom, otvara pivo seda na kamen) Je l' ima neko cigaretu?
Režija: 'Ajde nek' mu neko zapali vatru, pa da snimamo, jeste li doneli mu drva?
Ekipa: Da!
Režija: Idemo Ber
Akcija!
Ber(struže nožem od kamen sevaju varnice, duva, planu vatra): Ovde je noću jako opasno spavati jer tek sad šuma se budi, jednog mog druga su ovde pojeli divlji zečevi tako da moram biti izuzetno oprezan. Dok sam išao po drva, našao sam ovog mrtvog pacova, sad ću ga ispečem i pojedem (jede) UuUu, ima ukus mrtvog pacova pomešan sa mrtvim pacovom, ali je jako hranljivo, a da bih preživeo moram jesti ono što mi priroda daje. Moram se naspavati, sutra me čeka dug put.
Stop!
Ber: O Bože, je l' moguće, pre ću pojesti mrtvog četnika, nego opet pacova, ko se setio da ubaci pacova da jedem pojede mi kurac. Je l spreman šator, hoću da se odmorim i zaboravim ovo. Je l' ostao koji snikers?
Ekipa: Šator je spreman, stiže snikers.
...Sutra.
Režija: 'Ajmo ljudi ovo da završavamo, ubacite ovcu u onu blato tamo, Ber sad ćeš da uskočiš tamo, da malo plivaš i da pokažeš kako se izvlači iz živog blata.
Akcija!
Ber(uskače u blato): Evo gledajte ja sam sad u živom blatu (trte-mrte, kurac-palac, gore-dole, ruka-noga, ovca). Eto tako ćete uspeti da se izvučete iz živog blata. Uzeću ovu ovcu da je jebem, ne da je jedem. Sad ćete da vidite kako čiča guli jarca.(skida kožu sa ovce i otkida parče mesa, meće ga usta, u usta ga jebem) Mmm, konačno nešto lepo za promenu, ukus je predivan, šteta što nemam vremena dispečem, ali nema veze bitno je da unosim jebene proteine. Krzno od ovce poneću da mi ne bude hladno.
(Štrika kroz neke jebene vodopade, doline, planine šume, sreće Batu Živojinović, ubija medveda, žirafu, aligatora, godzilu. Iskače iz šume pravac na asfalt)
Ber: PRONAŠAO SAM NEKI PUT, PRATIĆU GA I PRILIČNO SAM SIGURAN DA ĆU PRONAĆI CIVILIZACIJU!( ne seri da hoćeš, Kolumbo bi ti pozavideo).

Komentari

ujebote kako te nije mrzelo da pises tolko...+ za trud i ideju, a i za onu polovinu defke sto sam procitao...a i da podsetim da imam jedan doabr poster sa berom :)

blendamedved, daj mi kaži kako si uspeo da Ber Grils Ultimate Survival definišeš sa: Istina je negde tamo. Ja tu ne vidim definciju.

nije me mrzilo da citam
+

Гроф Влатко Паскачић...zato sto je ovo moja pretpostavka i ne mogu 100 posto da tvrdim da je ovako kako sam napisao, ili je onako kako nam oni pretstavljaju...

normalno primer je keva, volim napušavanje ber grilsa, ali kažem da si telo defincije morao bolje razraditi.

super je, nemojte da mu brisete ovo covek se poprilicno namucio a i nasmejao nas ++

Гроф Влатко Паскачић... jebo ga ja i onako nece otici u odabrane, tako da me zaboli kurac...

super je, nemojte da mu brisete ovo covek se poprilicno namucio a i nasmejao nas ++

pa nisam lud da brišem ovo :)

CITAT jebo ga ja i onako nece otici u odabrane, tako da me zaboli kurac... TATIc

i to što kažeš, mada nikad se ne zna.

Гроф Влатко Паскачић... prilicno sam siguran da nece, kad nije ova ili ovaiskreno, najdraze su mi :D

e jebi ga sad, to ide na dušu ranijim modovima :) dobro, i na nas nove, mogli smo da ih ubacimo prvi dan :)

jbg, nema šta tebi da pričam, realno je nemoguće znati i videti svaku definciju.

To sam ja odavnno hteo da definisem, jebote. :) +

Гроф Влатко Паскачић... jbg, verujem ti...
inace hvala svima na ovim pozitivnim komentarima... :D

Ja sam pročitao još sinoć i dao plus, zaboravio sam da dam komentar. :) +

Kolumbo bi ti pozavideo HAHHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAA

jedina definicija kojaa me do sada nasmejala, svaka cast + i *

Previše dramaturgije, ali

VUzeću ovu ovcu da je jebem, ne da je jedem.

Ovo zaslužuje patrika! +*