Prijava
   

Besmisleni pačići

Kada mi neko bude objasnio kakve veze imaju pačići sa toalet papirom (reklama za Perfex papir) istog momenta ću promeniti naslov definicije u "Pačići". Za sada mi jedino pada na pamet da bi govna bila najlogičnija stvar vezana za toalet papir, međutim bilo bi zaista glupo snimiti govno pored svog proizvoda... ali ipak ostaje pitanje - što baš pačići?
Da se izazovu emocije? To kod mene ne pali, samo me još više nervira...

Komentari

Valjda zato sto su mokri jer plivaju pa treba da se brisu, a i nezni su pa to jos pokazuje mekocu toalet papira VALJDA :)

ni meni nije jasno, muškarci nikad ne brišu svoju patku toalet papirom... da je umesto pačića bila neka ribica pa da razumem... stvarno je besmisleno.

Neznam dali je neko od vas drzao pace,gusce ili pile u rukama , oni imaju veoma nezno perije, verujem da je neznost bila asocijacija.

Razlog je veoma prost. Reklama je pokazatelj psihičke nestabilnosti, jer koga iznerviraju pačići, taj je očigledno za psihologa.

Uf Bukajlijo... Da si bar stavio smajlija, pa da znam da se šališ...
Ja sam mislio da marketing služi za povećanje prometa novog proizvoda na tržištu... To mora da je neki projekat BIA-e... :)

Ma naravno da sam se salio, ali mi ipak čudno što kažeš da te nerviraju slatki, mali, medeni pačići....:)

Naravno da volim pačiće, kao i sve životinje, ali njih u ovom sličaju posmatram kao zloupotrebu od strane pokvarene korporacije...
Isto kao što možeš da vidiš često u reklamama male bebe ili dobre ribe, koje nemaju ni najmanje veze sa novim proizvodom...