Prijava
   

Bestseler

Književno delo koje je kod široke publike naišlo na veoma dobar prijem. Razlog zbog kojeg genijalni autori zastrane, povuku se u osamu, zamrze svet i čovečanstvo i na kraju totalno polude. Pojedini na sebe i dignu ruku..

- Nadahnut i talentovan pisac objavi delo nesvakidšnje vrednoti i kvaliteta. Procene su da će to delo ostaviti dubok trag u književnosti i jak odjek u kulturi, uticaće na svest čitalaca nširom sveta, pokrenuće lavinu pitanja i nikoga nće ostaviti ravnodušnim.

- Pokupi odlične kritike i od najprobirljivijih i najgorih kritičara, nema sumnje - bestseler u najavi. Reklamira se na bilbordima, u magazinima, po televiziji..Kao delo koje svako može da čita i razume. Štampaju se nove serije, svet samo o tome priča, izdavači pare zgrću lopatama..Pisac je srećan zbog uspeha, jer je shvaćen i jer će njegovo delo živeti još dugo nakon što njegova duša napusti svet.

- Godinu i po dana kasnije : izdavači su ga zajebali, ali to nije najgore što se moglo desiti. Knjiga je postala musthave stvar, omiljeno štivo dokonih baba sa četiri osnovne, koje su jedino razumele da je neko nekoga tu voleo;
sedamsto pedeset četiri nesrećne osobe su podlegl uticaju knjige i izvršile samoubistvo, a pravi poraz je jedna rečenica koja je poslužila kao stih u Rianinom megahitu You can take my grabulje.

- Ali vrhunac očaja i neverice je stigao kada su ziljave srednjoškolske pičke proglasile knjigu totalno ali totalno number one omiljenom, pisca proglasile za novog Koelja, a na fejsbuku otvorile 74 grupe swe mi koje je zhiwot izbichowao kao (junakinja knjige), (ime autora) tri srca, osam zvezdica mi tebe like like kisic kisic..

- Katastrofa. Knjiga je postala, od probrane literature, smrdljivo i bajato štivo koje je svako čitao, a većina nije razumela suštinu, i ostaviće utisak i pogrešna ubedjenja dok je sveta i veka..

- Jadni čovek, shvativši da je sve izgubilo lepotu i smisao, odlazi na most da sa njega načini poslednji korak u svom gorkom životu. Nije sam. To isto nameravaju da učine još dvoje mladih.
Prilazi, i gleda u dvoje sedamnaestogodišnjih klinaca kojima se oči ne vide od šiški, vezanih improvizovanom narukvicom od žileta za ruke, gde pred skok u hladnu reku, plačnim glasom čitaju pasus njegove knjige, koju je sa toliko duše stvorio..

Bes. Poslednjom snagom, i odlučnim glasom izgovara - Sklanjajte ruke od te knjige majke vam jebem, dok vas ja nisam podavio!

Komentari

Ne svidja mi se samo poslednji pasus. +

Ovo treba uklesati u što veći kamen i postaviti u centar grada.

+

Саут Парк... мали Бутерс.

Nisam na zalost pogledao ceo poslednji serijal

Требаш - Батерсу подметну књигу и тврде он написао и... Ма мораш да одгледаш, суштина дефиниције...

You can take my grabulje - vrh...
maaa cela je vrh +čina

Jao znam, ono kad svi povracaju koliko je dobro, odlicna epizoda! Mada bolja mi je ona kad Baters postane makro :)

Od poredjenja sa Koeljom postoji samo jedna gora stvar....suljevi!!!! + brate....i ne davi decu sa siskama...sami ce. :D

Батерс као макро је исто добра, ал' ова је сјајна јер га онда девојчице стварно зготиве и називају га "нежном уметничком душом"