Prijava
   

Biće bolje

Ovaj optimizam u srba je neverovatan, prešao je granicu idiotizma i približava se morbidnosti. Od mog rođenja (1993) svi matorci mi pričaju o bivšoj nam Jugi i kako je tada bilo super, kako je sada sranje i kako će biti bolje...
Kad više ljudi? 17 godina i ne bi tog boljeg...
Ipak je čika Bora bio u pravu.

Biće boljeeeeee
neko viče
na papiru
mrtvo slovo
na istoku stare priče
na zapadu ništa novo

Komentari

dobro ajde u južnih slovena...

u ti si za 17 godina mogao svačega da se nagledaš...u stvari za 12 ako oduzmemo onih prvih 5 kad pojma nisi imao..u stvari 8 jer do 9-te isto pojma nisi imao...u stvari 5 jer si se sa 14 nakačio na fejs i opet pojma nemaš...i na kraju smajli...:)) bolje još jedan, da ne bude da sam hejter...:))

dobro bre javio, sto sad ako decko ima 17 godina mora da bude glup? Mislim, imas decu, ne moras bas tolko da ne verujes u mladje generacije. Mogao je i za tih 9, i za 5 da skonta sta ljudi stalno pricaju, mene smori i kad se ceo dan ponavlja jedno te isto, a kamo li 5 godina. Doneo je, na osnovu svog, kakvog god iskustva, nekakav zakljucak, podelio ga sa nama uz frazu, koja je, ako cemo i po tom osnovu, debelo presla u sleng i sto bismo ga sad hejtovali uz smajlici, ic mi nije jasno. evo i tebi :)

ma odlično je to...ali malo mi je glupo da odma krenemo po pljuvanju srba...to je tak moderno, naći bilo šta i napisati "evo još nešto što pokazuje da smo idiJoti"...evo smajli...:))

ja nisam reko da smo idioti, već morbidni...

a i fejs sam napravio sa 16 :P

http://vukajlija.com/evolucija/98844

Pljuvanje po sebi moze da se posmatra i kao znak napredovanja.
Pljujemo po svemu i svacemu, sto ne bi i po sebi? Srbi smo, neka smo, al' ne mora bas uvek da drkamo na srpstvo, cojstvo i junastvo.

:)

da više nismo idiJoti, to smo prevazišli...ovo mu dođe veći stepen, a to je valjda bolje?...:)

stoji to enerdži..ali valjda treba prvo nešto da uradiš u životu pa da pljuješ druge...ne ti, ili on, ili ja...bilo ko...a šta misliš?..onako pričamo...

Nije veci stepen, nego visi; a i ne mora da bude...nekakvo je razmisljanje i nije na meni da sudim da li je ispravno ili ne. Sustina je da si mnogo opljuvao po coveku i uhvato se fejzbuka (na osnovu cega?) sa jedinim argumentom da mu je 17...izes si argument; moze da ima i 70, al' da mu je na netu gotivno da se pravi mladjan momak. :)

da, viši..jebiga, još sam nepismen...:)

šta da ti kažem, da je napisao bolju definiciju imao bih bolje mišljenje...kako sam tebe zgotivio, brez obzira što ti mene nisi :), na osnovu tvojih definicija?...napisao je klasično klinačko proseravanje i još priča kako ima 17 godina...

može mi se jer sam klinac
i imam 17
ja ne pišem defke da bi se tebi svidele... il ti se sviđa il ne

@Javio: nije ovo bio nikakav atak na tvoj lik, samo kazem sta mislim, kazem i gotivnim ljudima, i kad 'ocu da odglumim ono sto ne mislim, numem, jebi ga.
A, nije strasno ni kad klinac od 17 peospe klasicno klinacko proseravanje; ovde ima i klinaca, ne mozemo ni da ih utepamo ni da se utepamo zbog toga.
Ja sam o ovome rekla sta mislim davno.
Dosli ovi novi, nije vise to to
A stariji ce uvek da se bune, i pre su verovatno pricali "Koj ce ti kurac telefon, odi kod co'eka pa mu kazi sta 'oces!"; i ni tad se nije moglo protiv novotarija...

e gledao sam tekmu...

Enerdži, nisam ja ni shvatio kao atak na mene...kad sednemo u kafanu i kreneš protiv mene to shvatam kao atak...:))

Makso dobro je kad ti se može...ali nemoj posle da plačeš...ajd toliko...

Ne napadam ljude po kafane, po kafane pijem i pojem.