Prijava
   

Biranje predsjednika razreda u osnovnoj

Prvi susret sa politikom, iz kojeg djete mnogo toga može naučiti.
Spoznaja da većinom guzonjin sin pobjeđuje ili tatina mezimica. Njih učiteljica po pravilu najviše voli, jer su roditelji redovni na sastancima, i obavezno dolaze svake sedmice da provjere ocjene, pa doda glas više dok broji. Neće da joj predsjednik razreda bude neki seljačić što briše rukavima greške u teci. Dakle, ako želiš prolaz moraš imati lovu, dobra poznanstva i jake ljude iza sebe.
Učenje da manjine nemaju skoro nikakvo pravo, i da je njihov glas nebitan. Rome iz razreda je rijetko k'o pitao za glas. Doduše, njih skoro nikad nije ni bilo na času.
Naučiš i da je ulizivanje glasačima i potkupljivanje glasova vrlo bitan faktor za uspjeh. Dijeliš sendvič sa drugovima, tih dana im prestaješ krati sličice, dok drugaricama dozvoljavaš da te uhvate kad igrate ganje i ne vučeš ih za kikice.

Komentari

Тека беше свеска? Кол'ко дуго нисам чуо тај израз.
+++

Jeste, dobro te još pamcenje služi :)

Ja sam bio precednik odeljenja u petom razredu, zaveo sam ličnu diktaturu, i smeniše me posle dva meseca, stoka nije volela reda... +++

ma kaki predsjednik, blagajnik je zakon +

A tek higijeničar. Ne znam jel to kod vas bilo? :D

ma kaki predsjednik, blagajnik je zakon +

Курац закон, ја сам имао и имам навику да губим паре, па су ме тако једном на правди бога оптужили за проневјеру. Наравно, разријешен сам дужности. +++

a đe si ih ti gubio? ja obično u fliperani... :)

a đe si ih ti gubio?

Свуда, баш свуда.

ja obično u fliperani... :)

Ја на билијару. Кад тад ћу да набавим сто :)

Jebeno je biti blagajnik, tako je moj drug stalno gubio pare, ili ih je jednostavno trošio na sličice ili šta je već bilo popularno tad, pa kasnije stara morala mu da nadoknadi sve. :D

Šta fali, avans od džeparca

Moglo još da se razradi. Ipak, kvalitetna. Mene lično baš boleo penis za te stvari. Uvek su birali neku štreberku koja je imala takve ambicije. Al to nije menjalo faktu da smo jei inače stalno prozivali :)

+++

Mene jednom izabrali sa 100% glasova i razredna rekla ovim rečima: "Jeste vi normalni, pa gde njega nađoste. On nije normalan." PU!....i to ti je pedagog.

Mene jednom izabrali sa 100% glasova i razredna rekla ovim rečima: "Jeste vi normalni, pa gde njega nađoste. On nije normalan

Provalila te, ahahahaahahahahaha:))))

Bijo precednik više puta, kacam štreber.

I ja sam jednoč bio precednik. Kasnije, kasam se ispametio, tu sam funkciju prepuštao drugima. Naravno, u srednjoj, najgora učenica je bila predsednik.

Eh, u srednjoj je već druga priča :D Ja sam bio u drugom srednje precjednik, i jednom nešto mi zajehbali, razbili prozore neke, i kad smo bježali u razred, vidio mene direktor. Dolazi i diže mene, kaže najebo sii, al prvo nek mi se javi prdsjednik da mi kaže kako je bilo. I ono ja se javljam, kad se čovjek samo poklopi i okrenu se van.

Provalila te, ahahahaahahahahaha:))))

Kurva....mada možda se naljutila što sma je zaključao u njenu malu kancelariju i bacio ključ iza škole, ili zato što sam je gađao novčićima kada god se okrene ka tabli...ili zato što sam doneo obučenu lutku sa perikom, a ona salbo vidi pa je mislia da je to učenica u zadnjoj klupi, a ja kao počeo da je bijem...ili kada smo igrali zanimljive geografije na tabli na njeno pitanje "ajmo deco životinja na M", ja sam rek'o "Milka" kako se ona zvala....ili možda zbog čestog paljenja cigare na času....ili....možda zbog toga lololo

Ne samo da te je, znači, provalila nego je izrazila i svoje stručno mišljenje kao pedagoškog radnika! Da si iš'o u "Duška" kao ja, Labud ( tojest, bradati direktor koji je ličio na N. Pašića sam bez zuba ) bi ti jebo nanu naninu! Doduše, mene to nije sprečavalo da pravim sranja tj. kad god sam stigao jer inače i nisam nešto naročito bio prisutan u školi. Izvalio muziku na vreme lolololo :)))

Ali ovo

ili zato što sam doneo obučenu lutku sa perikom, a ona salbo vidi pa je mislia da je to učenica u zadnjoj klupi, a ja kao počeo da je bijem

BUAHAHAHAAHAHAHA:))))

Da si iš'o u "Duška" kao ja, Labud ( tojest, bradati direktor koji je ličio na N. Pašića sam bez zuba ) bi ti jebo nanu naninu!

Ma tukli nas k'o konje. Pa možeš samo da zamisliš kakve su nastavnike slali u Zemun u pkole. Samo najtvrđe lololo

A od onoga gore što si citiirao jednom ću defku da napravim :)