Prijava
   

Blic žena

Dodak uz blic portal gde žene mogu naći sve informacije o ishrani, preko mode, enterijera poznatih ličnosti do nikad izostavljenog horoskopa.
ALI tu postoji jedna začkoljica. Naime, vesti se često ponavljaju u nedostatku talenta i želje za istraživačkim novinarstvom. I što je još gore, vesti su
neretko kontradiktorne.

KAFA ŠTETNA PO ORGANIZAM !!!
7. jun 2012. ( 13:02 h )

73% čovečanstva ne može da zamisli početak dana bez kafe. Kafa je oduvek bila omiljeni napitak još kod afričkih plemena. Ali ipak je najnovija studija dala
frapantne podatke. Istraživanje britanskih naučnika sa Univerziteta Warwick je pokazalo da više od 2 šoljice kafe dnevno uzrokuje nesanicu, srčane probleme kao i povećani odlazak u toalet. Naime kofein kao glavni sastojak kafe ubrzava rad srca 1,23 puta. Istraživanje je radjeno na 500 ispitanika medju kojima su i muškarci i žene nakon 50. godine. 80% ispitanika je imalo srčane smetnje i aritmiju. Ovi ispitanici su ispijali 2-4 kafe dnevno u proseku.

KAFA SMIRUJE I ODRZAVA KONCENTRACIJU!
14.februar 2013. ( 13:02 h )

73% čovečanstva ne može da zamisli početak dana bez kafe. Kafa je oduvek bila omiljeni napitak još kod afričkih plemena. Ukoliko ste ljubitelj, možete odahnuti jer je najnovije istraživanje pokazalo da kofein iz kafe povećava aktivnost mozga kao i produktivnost u radu. Naučnici sa Kirgistanskog Internacionalnog univerziteta su radili ispitivanja na 1500 šalterskih službenica tokom 15 godina. Vodja istraživanja, prof.dr Kurmanbek Akajev istakao je da šalterske službenice koje su pile izmedju 4-9 kafa dnevno su pokazale izuzetnu izdržljivost u radu, manju nadrkanost, kao veliku produktivnost u odnosu na one koje su pile izmedju 1-3 kafe dnevno. Naime, redovi kod službenica koje su pile manje kafe su redovno bili veći i sporije se kretali nego li kod koleginica koje su pile više kafe.

Komentari

Ne mogu da čitam, jbg. Daću ti 'vako plus.

aaaajde prooocitaj ! :D
ps. hvala !

ja sam pročiato i ne znam da li sam skapirao
zato i plus... osećam da se rodijo novi sxampion vukajlije

da li to neko zapravo cita? izvrtis samo slike onih savrseno lepih gej manekena koji se smese sa svakog drugog clanka i toe to. eventualno recept neki novi pregledas. na 6 meseci, kad izbace.

Hvala na pohvala i sugestijama drugari. Ipak mi je ovo prva defka ... Pozdrav

И ја да се упишем. ++

Presmorio si sa ovoliko teksta. A i tema je obrađena x puta.

Odlična defka. Jedna od boljih u poslednje vreme. +++