Prijava
   

Bog

Mnogo zajeban i moćan baja koji sedi na nebu i svima nam kroji kapu. Na to mesto je zaseo posle eona borbi sa sličnima čija imena je izbrisao iz zvanične istorije.
Sujetan je i naklonjen ulizicama.
Sadistički uživa u nevinim žrtvama. Ranije je uživao u mirisu spaljenog mesa toplokrvnih životinja, ali sada se zadovoljava svakodnevnim mirisanjem spaljenog ljudskog mesa. Ima nesretnog, nesposobnog referenta Djavola, koga uvek okrivi za sve sto sam zajebe.
Upravlja razgranatim adminstrativnim aparatom koga čine arhangeli, heruvimi, serafimi i mnogi sveci čiji portfelji nisu najjasnije podeljeni. Puno polaže na marketing i na raznim tržištima nastupa pod različitim imenima (Svevišnji, Alah, Jahva ...itd) Njegovi najistaknutiji zastupnici na zemlji su, po pravilu, najteže moralne nakaze, ali sa dovoljno moći da ljudima uteraju strah u kosti, kao i da falsifikuju realnost tamo gde je to potrebno.
Ima jak strah od konkurencije uprkos apsolutnom monopolu.Porodično poreklo mu je krajnje nedefinisano, što ukazuje da ga se sam stidi.Po poznatim činjenicama izgleda da je svojevrsan bastard univerzalne materije-energije, ideje (Ne baš jasno definisane) i grešne zemaljske žene.
Licemeran je i dvoličan, a to je preneo i u zemaljski statut svoje firme.
Nažalost, iako nije večan, životni vek mu prevazilazi svaki vremenski interval dostupan ljudskom poimanju.

Ne možeš protiv Boga!

Komentari

Mislim, jbt, iz koje si ti priče čoveče. Razumem da ne veruješ, ali ovo lupetanje stvarno nema svrhu. Možda si hteo da budeš duhovit. Veruj mi, nisi uopšte. Minus k'o vrata.

Ovo je STRAŠNO... Mislim da bi trebalo malo da se priupitaš šta si ovde napisao.
Nemaš prava da vređaš a definicija bi trebalo da bude izbrisana uz komentar BOLESNA... MINUS!!!!

plusčina za ovo.

Никола, ја мислим да масни не мисли озбиљно. ;) Бар ја тако не схватам ову дефиницију. +

Nikola SS 240,
sto ti je ovo strasno?uplasio si se da te ne kazni bog,zato sto si procitao ovakvu informaciju o njemu?

Pa ne znam baš da li autor ne veruje u boga. Iz ove definicije se zaključuje da veruje, ali da ga ne miriše mnogo.

kakav plus ,super defka

a vas dvojica gore sto ne poznajete materiju je vas problem da ste malo upuceni u nesto shvatili bi da je ovo kreativno,tacno i duhovito

Не свиђа ми се скроз, али већим делом. +

И све ћу да испричам Клептону, да знаш!

Opasna defka!
Malo je jedan plus za ovo.....

Zašto, ali zašto je ovaj čova banovan??? Car na carevima, ja bih ovog autora unapredio u vrhovnog moderatora na ovom sajtu. Da mogu.