Prijava
   

Bombica

Bočica alkoholnog pića od jednog decilitra.

-Bila bre juče opšta šorka u kafiću, onaj kreten od Dareta slistio sedam bombica pa pokuš'o da iznabada nekog baju! Mor'o sam kasnije da častim tog lika rubinštajnom.

Komentari

Све више личиш на Мотику и мене... Ближи ти се крај :)

Mlad sam ja još da abdiciram. :) Još ću ja da haram ovim sajtom kad ti i MOTIKA ne budete više bili tu.

Ааа, то се никад неће десити. Ми смо увек ту, сад са којег налога то није битно, важно је да остајемо ту. Не зна се ни да ли је Абракс отишао, тако ћемо и ми мистериозно да нестанемо. А кад смо код Мотике, да ли сте икада читали Пустахију? Мотињов дупли који је један не знам како да га назовем, бановао из чиста мира. Мислим да од тад Мотику боли курац да се више цима по сајту, а био сам ту то вече, сасвим коректно је питао нешто на оној закључаној теми и био банован са оба налога. Читајте Пустахију, провалићете да је Мотика након 3 реченице.

Sad ću se bacim na čitanje toga. Ovaj sajt me bre više i više neervira, svi se mrcvare za jebeni skor. Čekaj, a koji je mod bano'vo Pustahiju?

Један курчевити, што воли да банује а нема појма, а притом ма дефиницију коју је украо од Абраксуса и прерадио као своју. Види незнашпојмалица и коменте.

Pih, mogao sam da pretpostavim.

Не знам шта си ти помислио, ја рекао ништа нисам ;)