Prijava
 1.    

  Bon Jovi

  Čovek koji je nekada izgledao i zvučao rokerski.U proteklih par godina ste ga mogli češće videti kako od sebe pravi budalu po nekim komercijalnim serijama,u kojima je specijalan gost,nego na muzičkoj sceni.Danas izgleda kao reklama za SWEET YEARS,Panjkovica,i neku teretanu.Novije albume mozete slusati negde dok putujete,mozete se pristojno ispavati uz njih;nije izgubio nekadasnji rokerski glas,ali dušu definitivno jeste...

 2.    

  Bon Jovi

  Jovan Bondžulić, rođen 2. marta 1962. godine.
  Nadimak dobio u ranoj mladosti radeći u fabrici u srcu Srbije delom zbog imena, delom zbog neobuzdanog apetita.
  Poznat kao izjelica, svojim plavim uvojcima izazivao sažaljenje kolega koji su se listom odricali svojih bonova za topli obrok kada bi ih zamolio: "Daj bon Jovi, daj bon Jovi..." Kada je jednog dana odlučio da ode i potraži svoj američki san njegovim kolegama je u ušima ostalo da odzvanja samo "bon Jovi".

 3.    

  Bon Jovi

  je najbolji rock bend ikada! (bar po mom misljenju,a i mnogih drugih)
  Bend je osnovao John Francis Bongiovi poznatiji kao Jon Bon Jovi 1983 god. Prodali su preko 120 miliona albuma sirom sveta,a u SAD-u oko 40 miliona..msm nije ni cudo jer stvarno su vrh! Pesma "It's my life" ih je navise proslavila,sigurno je znate. Definitivno bi trebali doci u srbiju jer imaju mnogo fanova,mene na 1. mestu!

  Savetujem da poslusate pesme "You Give Love A Bad Name","Born To Be My Babe","I thank you" ... stvarno su super