Prijava
   

Češanje genitalija

Pojava vrlo zastupljena kod muške populacije u svakoj prilici, bilo da su sami, u društvu, ili na javnom mestu. Siguran sam da se svaki muškarac bar jednom u životu dohvatio pomenute zone na svom telu, u cilju obavljanja ove radnje. Ubeđen sam da neki obavljaju ovu radnju i dok čitaju ovo. Naravno, tajming za izvođenje ovog postupka nije isti kod svakog pripadnika muškog pola, i zavisi od nivoa svesti jedinke: što je nivo svesti veći, to je nivo drapanja međunožja kad mu vreme nije manji, i obratno. To znači da svestan muškarac neće posezati za ovim delom svog tela baš pred svakim i u svakoj prilici, dok će onaj čija je svest na nivou manjem od lemurove, ovo vrlo opušteno i rado činiti, smatrajući da u tome nema ničeg lošeg i doslovce prihvatajući narodnu mudrost: "Svako se češe tamo gde ga svrbi".
Žene, sa druge strane, ovu radnju nikada ne izvode, i sa gnušanjem posmatraju pripadnike suprotnog pola dok to rade. Ne znam kako, ali uspeva im, a dokaz je to što sigurno nikada niste videli ni jednu ženu da češe svoje međunožje. Na pitanje da li to rade kad su same, ili nekad kad ih baš stisne muka, one odgovaraju slično kao i kad ih pitate da li prde ili podriguju: "Da li si ti normalan?", "Šta ti pada na pamet.", "Bože, ja da to radim? Nikada.", "Kako može da me zasvrbi kad redovno održavam higijenu" i slične stvari.
Savestan muškarac će da se zapita u čemu greši, i da na svaki način proba da otkloni razlog prezrivih pogleda svoje izabranice, dok će onog ko je manje savestan da bude baš briga, i on će bez mnogo razmišljanja nastaviti da uživa u blaženstvu češanja svojih jaja.

Komentari

Ja juce videla druga.Nije primetio da ga gledam.:))+

Cestitam na ovako strucnom i podrobnom objasnjenju.A sto se zena tice,nisam videla da rade slicnu stvar ali sam cula od mojih kumova da su jednom jednu videli...ako im je verovati...jer stvarno zvuci neverovatno!

Siguran sam da se svaki muškarac bar jednom u životu dohvatio pomenute zone na svom telu, u cilju obavljanja ove radnje.
Koji deo tela nisi bar jednom u zivotu pocesao? :D

@ vukajlija
To sam napisao misleći na žene, koje se "nikada" ne dotiču tih delova, a ako im se u snu ruka nađe u blizini, odmah se probude i odu na tuširanje hladnom vodom :)))

A mene zanima zasto to radite!?! Jer ako je samo zbog svraba, mozda imate neku gljivicnu infekciju, nedaj boze... :)

Da, ima slicnosti :) pljus ;)

Sta bre lupas, kakva gljivicna infekcija, cesamo se jer imamo muda koja se znoje, a i dlake oko kurca koje se znoje, zato nas i svrbi koren kurca pored jaja, pa se cesamo. Pored toga, donji ves koji nosimo je deblji od vaseg, a da ne pricam o kvalitetu(mnoge ribe kupuju gacice po seksi sopovima, a koliko muskaraca kupuje gace negde drugde, sem na pijaci i sl), pa nije ni cudo da se vise znojimo i da nas zato vise svrbi.

Ja se obicno kad sam u zenskom drustvu uzdrzavam, ali se ponekad omakne pred majkom da se pocesam, ali se makar trudim da me ne vidi, a pred drugarima ne, jos i stenjem i uzdisem ako mi lepo, haha.

@ Nanana
To radimo verovatno iz istih razloga iz kojih ne spuštamo dasku na wc šolji, ili pljujemo na ulici. Drugačije rečeno, zato što smo stoka :)))
A opet, kad malo razmisliš, ne možemo ni svi da budemo fini. Zamisli da su muškarci kao žene. Onda ne bi bilo muškaraca :)

Мене често засврби на нервној бази кад су ми руке нечим заузете, па морам да истрпим...

Muska najdraza igracka.

@ nicta12
Joooooj, ovo je zloooo :))) Povlačim ono što sam rekao za muškarce, žene su veća stoka :)))) Kupio si me ovim klipom. U buduće, imaš + od mene na svaku defku :)))))))))

ахахаххХА који клип не верујем који примитивизам, ово мушкарци никад али никад не раде

Jao odvratan je video. Htela bih da naglasim da i devojke rade nesto slicno kao muskarci,ali opet to rade radi muskaraca :) Kada gospodjice izvrse depilaciju bikini zone onda zna mnooogo da svrbi-pa se lepo cesu :) Mora da se i ovoj devojci sa snimka desilo slicno :) Uglavnom jos jedna stvar, poznajem licno mnogo muskaraca ( ili kako neko pre mene rece muskaraca u pokusaju :) koji se cesu pa onda to pomirise..E samo mi taj dio nije jasan ! Sto bi rekli nasi dragi na Fb> WTF?! :)

Jaaaaoooo... Nisam nikad o tome razmišljala kao o nečemu potpuno odvratnom jer shvatam da se mora :). Trebalo bi da se suzdržite ako ste na javnom mjestu ali ako ne može - ne može, jbg. Inače, video je urnebesan, ja poznajem isto neke momke koji to rade ali ženu još nikad nisam vidjela u toj situaciji (Ewwww). Mada i mi nekad znamo biti odvratne, (mislim na žene uopšte, ali ne na sve, naravno)u svakom rodu postoje izrodi ;)

aaaa, fuj, kakav klip...! neprijatno mi je na njen racun :/

Ja sam vidjao devojke da se suptilno počešu po unutrašnjoj strani butina u blizini genitalija, ali to je uglavnom bio poziv "navrati na 'kafu'", a ne znak svrabeža... ;-)

Ja se baš sad počešao po jajima................uživanje.............

U redu je, samo se vi češkajte!

Samo nam to preostaje :))

Mene cura ceska dok vodimo ljubav ili dok mastrubiram i ne gadi se da to radi.

Oba puta kad sam citao defku, cesao sam muda :D

Hahaha, istina. I ja cesem muda, i ne samo mduda, nego i kurac. A sada cu vam ispricati jedan svoj problem koji sam ranije imao:
Bio sam, ja mislim, negde, peti ili sesti razred. To je bilo ono vreme kada sam tek pocinjao da drkam kurac. Jos se nisam bio u potpunosti izvestio, i pomalo me je bilo strah, medjutim, drkao sam stvarno nenormalno mnogo puta na dan (ne mogu da kazem koliko, ali skoro stalno). I jednog dana, kada sam usao u WC da, po obicaju drkam kurac dok ne svrsim, osetio sam da mi je kurac na jednoj strani deblji nego na drugoj. Pipnuo sam ga na toj strani i pod rukom sam osetio bol. Shvatio sam da mi je, zbog neceg, natekao. Pogledao sam ga. Primetio sam malu, ali, po mom misljenju, ne znacajnu promenu. Medjutim, vremenom je taj otok rastao i sa vremenom je primio zaista patoloske razmere, kurac mi je sada tu bio duplo deblji i strasno me je boleo. Opet sam usao u WC, ali sam ga ovaj put drkao, drkao sam dok nisam svrsio. Bilo je bolno, ali i opustajuce. Svrsio sam u kadu. Pogledao sam spermu. Bila je neke zuto-braon boje i strasno je smrdela. Nakon toga, otok i bol su mi se smirili i nisam ih vise imao.