Prijava
   

Čini mi se da sam video Cica Macu

Komentar iz prošlog veka, koji je Tweety iz crtanog filma preselio u svakodnevni život i trajao do oko dvadesete godine uličnih muvača i prepadača dobrih riba.
Odnosi se isključivo na najbolje devojke u gradu, kojima je sudbina dodelila ulogu da malo statiraju u tvom životu kao najlepši dekor, da probude pravo interesovanje za suprotni pol, da se zaljubiš na neviđeno. Vidiš ih najviše desetak puta-pet puta same, pet puta sa bezveznim tipovima u nekoliko meseci. U međuvremenu, te budale viđaš sve češće i češće, ali bez nje, s nekima se čak i upoznaš i čuješ da se Ana , Milena, Sonja, Tamara ili koja već bila, udala i preselila u London, Beograd, Crnu Goru ili neko drugo primorje. Ostaje ti samo u glavi taj treptaj zaljubljenosti u neznanku iz tvog rođenog grada i dodir prave lepote.

Razgovor dvojice uličnih patroldžija:
- Čini mi se da sam video Cica Macu...
- Gde????????
- Jesam, jesam...Video sam Micu Macu...video video....
- Govori, gde je ništa ne vidim u ovoj gužvi...
- A šta bi hteo –da je vidiš sa svojih jedan koma sedam osam meta...
- Ti ćeš u komu....Gde je???.... govori....
- Zajebi ta unakrsna pitanja....Nema više Cica Mace...Opet je nestala...Sirota Cica Maca...Siroti moj mali prijatelj....Nikada neće sresti ljubav svog života....
- „/&(&%!2 u 3PM****
(itd...itd...do nove gradske lepotice koja misteriozno nestaje i udaje se za potpunog stranca...KOMA!!!!!!!!....katastrofi...dizaster...žasu, tebra, m’slim)