Prijava
 1.    

  Čini mi se da sam video Cica Macu

  Replika malog slatkog Tvitija, kada ugleda mačketinu koja se popela da njegovog gnezda sa ciljem da ga pojede.
  Kada se u prostoriju ušunja osoba sa kojom si zakrvio, sa lošom namerom, a nisi je primetio odmah, i počinje svoj ples predatora u tvom pravcu; jednostavno šapneš ovo na uvo prijatelju i napustiš prostoriju, ili se spremiš da ''mačku skineš sa žice''.

  ''Čini mi se da sam video Cica Macu.'' Tviti zaprepašćeno govori dok mačka stoji iza njega, on se osvrće i vidi je, a zatim se ponovo koreće ''Jeste, video sam Cica Macu!''

  Mačak je dolijao, visi sa žice visoko iznad zemlje držeći se samo sa jednom šapim. Prilazi Tviti, balansirajući na žici i počinje da mu otkačinje prste, jedan po jedan.
  ''Ovaj prstić je otišao kod bake...'' ode jedan prstić...
  ''Nemoj!'' viče mačak.
  ''Ovaj je otišao na pijac...'' op, još jedan prstić ode
  ''Nemoj!!'' vrišti mačak.
  ''A ovaj prs...'' dok je Tviti otkačio ovaj prstić, mačak je počeo da pada, čuje de samo Doplerov efekat : ''NEEEEEEEEEEMOOOOOOOOOJ...''
  Zatim tesak, Tviti gleda na dole i sa širokim osmehom kaže: ''O, jadna maca, izgubila je kacigu.''

 2.    

  Čini mi se da sam video Cica Macu

  Komentar iz prošlog veka, koji je Tweety iz crtanog filma preselio u svakodnevni život i trajao do oko dvadesete godine uličnih muvača i prepadača dobrih riba.
  Odnosi se isključivo na najbolje devojke u gradu, kojima je sudbina dodelila ulogu da malo statiraju u tvom životu kao najlepši dekor, da probude pravo interesovanje za suprotni pol, da se zaljubiš na neviđeno. Vidiš ih najviše desetak puta-pet puta same, pet puta sa bezveznim tipovima u nekoliko meseci. U međuvremenu, te budale viđaš sve češće i češće, ali bez nje, s nekima se čak i upoznaš i čuješ da se Ana , Milena, Sonja, Tamara ili koja već bila, udala i preselila u London, Beograd, Crnu Goru ili neko drugo primorje. Ostaje ti samo u glavi taj treptaj zaljubljenosti u neznanku iz tvog rođenog grada i dodir prave lepote.

  Razgovor dvojice uličnih patroldžija:
  - Čini mi se da sam video Cica Macu...
  - Gde????????
  - Jesam, jesam...Video sam Micu Macu...video video....
  - Govori, gde je ništa ne vidim u ovoj gužvi...
  - A šta bi hteo –da je vidiš sa svojih jedan koma sedam osam meta...
  - Ti ćeš u komu....Gde je???.... govori....
  - Zajebi ta unakrsna pitanja....Nema više Cica Mace...Opet je nestala...Sirota Cica Maca...Siroti moj mali prijatelj....Nikada neće sresti ljubav svog života....
  - „/&(&%!2 u 3PM****
  (itd...itd...do nove gradske lepotice koja misteriozno nestaje i udaje se za potpunog stranca...KOMA!!!!!!!!....katastrofi...dizaster...žasu, tebra, m’slim)