Prijava
   

Crna Gora

je .... nesto, u pokusaju, smesteno juzno od Srbije, mnogo manje od Srbije i u svakom slucaju zavisno od Srbije. Ako se ostavimo kamenjara, pardon njene teritorije, ostaje nam nekih pola miliona ove stanovnika ove... sta je vec, od kojih se trecina izjasnjava kao Srbi, trecina kao Siptari, Muslimani etc. a poslednja trecina prelece po potrebi (sutra kad ne budu imali sta jesti, bice veci Srbi od Njegosa). Stanovnici Crne Gore - bez obzira na to kako se deklarišu - poznati su kao vrlo nadmeni, bahati, bezobrazni, uglavnom nezahvalni, u sve pore Beograda infiltrirani i redovno nadobudni (ja pa ja pa ja). Ovaj planinski mentalitet koji prosečnog stanovnika Crne Gore oznacava kao Crnogorčinu izrazen je u velikoj meri zbog jos vecih nadmorskih visina sa kojih Crnogorcine silaze (min+1500 mnv) i zbog toga je prosecna Crnogorcina uglavnom omrazena, te se Crnogorcine uglavnom drze jedni drugih.
Inace, kompletna Crna Gora mogla bi da se stane u Novi Beograd i Zemun (mesta kojima Crnogorcine nekako prirodno teze).

Komentari

Ali će ONI uprkos svemu gore napisanom uvek držati većinu rukovodećih mesta u Srbiji, uglavnom u državnim institucijama. Ne volim pljuvanje po narodu u celini,ali ne mogu da osporim da postoji razuman gnev među "Srbijancima" na Crnogorce i zato sam dao plus. Sa druge strane, ko nas jebe kad nismo složni kao oni.

Tuzno je sto u Srbiji postoje bolidi kao sto si ti (proka)..

burazeru, reci da ima nešto gde sam slagao.

P.s. sa zakašnjenjem videh avatar autora. Osato bez teksta. Užas, sigurno nismo u istim dimenzijama mislili.

TI si jadan, jedan obični kompleksaš. Pa ja ne znam je li te neko- ko je iz CG- tukao, ili maltretirao, ili šta li je, ali ne možeš ovako da generalizuješ. Pa majka mu stara. Naravno da ima bahatih među nama, to se ne može sporit, ali kako možeš da pišeš ovakvo smeće, brate.

Dođu i kod nas turisti svakog ljeta, pa se po ponašanju poklapaju s ovim što si ti ovdje tako lijepo opisao- a pogodi koliko je njih iz Srbije. I? Što ćemo sad? Nikom ništa, je li. Sad je i kod vas svako isti. Pa nemoj tako....

P.S. Da si i jednom sišao u Crnu Goru, vidjeo bi da pola ovoga što si napisao nema veze s mozgom.

Ne bi mogla kompletna. Više stanovnika imaju Zemun i Novi Beograd.

To jest mogla bi, nisam se dobro izrazio, nego bi ostalo puno praznog prostora.