Prijava
   

Crna Gora

Državica na Balkanu koja je dupe prodala Rusima, a ''čojstvo'' Albancima.

Državica veličine Studentskog grada koja je jedva čekala da prođe turistička sezona, pa da proglasi nezavisnost Kosova, a pred početak naredne će se izvinjavati i guliti kožu sa leđa srpskim turistima cenama kao u Monte Karlu i ljubaznošću kao u CZ-u.

Državica čiji građani u Srbiji i dalje neće imati nikakve obaveze prema Srbiji kao stranoj zemlji, a studenti da okupiraju fakultete i da se školuju kao da su u svojoj zemlji!
Sram vas bilo, vekovna braćo!!!

Komentari

povraća mi se od ove definicije. znači strašno.

Da nisi Crnogorac?!?

Što se Rusa tiče i oni nešto dižu ruke, (uporedi cene nekretnina od prošle godine). Čojstvo je još davno bilo na rasprodaji. Trenutno je aktuelna prodaja azila belosvetskim krimosima. Da bi postao predsednik "države" potrebno ti je manje glasova nego npr. predsedniku opštine N. Beograd, ako nemaš ni toliko, posao može da odradi dva dobra glisera.
Ceo život sam im nešto dužan te Beograd - Bar, te zemljotres (10 punih godina rate na plate)...
Što se studentskih domova tiče do skora su ličili na CG duty free zone.
Što se mora tiče, pamti li iko da je sezona prošla bez epidemije, npr. žutice.
Što se mene tiče tu sam "braću" otpisao a mnogo bih voleo da i oni mene otpišu ali konačno!

Lave, pa nije ovo politika, ovo je realan život!

Lave, ovo nije stvaran zivot, ovo je zezanje!

Che-Vu imaš moderatorske moći i možeš da obrišeš sve moje definicije i komentare, to dozvoljavam, ali ne dozvoljavam psovanje, jasno?

Ujka, nemam nameru da obrisem tvoju definiciju, inace bi to ocigledno vec uradio. I nemoj da se jedis, vec sam rekao da je ovo samo zezanje. Mislio sam naravno na Vukajliju, gde ne bi trebao sebi da dozvolis da te povede stranputica ovakvih tema. Barem ja tako vidim stvari. Ne zelim dalje da kuckam o ovome, mislim da je sve jasno.
Pozdrav

Lave, Che-Vu ili kako god... Izađi iz kuće i osvrni se oko sebe... Svašta se događa napolju...

Hahaha
Ja zivim na Novom Zelandu! XD
Znam sta se desava, hocu samo da kazem da mislim da ovo nije mesto za dalje rasprave na ovu inace interesantnu temu, o kojoj bih i ja sam dosta toga imao da kazem. A iskusavate me da upotrebim te svoje moci, kako je krenulo i da pocnem da brisem komentare.

Bravo, majstore! Lopta je tvoja, ali ti ipak moraš da igraš u napadu, iako si najgori fudbaler... Neka sila bude sa tobom!!!

Znas za PVT opciju, pa ako nesto imas da kazes, kazi. Nemam nameru da gusim komentare definicije.

OOO andjeli s tobom. Ko te ovako iznervira????

Meni mož da ogule samo, da ne kažem šta. Ja ne idem da se kupam više u onu kanalizaciju od mora i ljudi.
Alal vera za definiciju, da mogu, dao bi ti more pluseva, Ujka vanji ništa manje.
Lavovi, na šta bi Vam pa ličio sajt kad ne bi bilo komentara, pogotovo ovakvih, iz srca takoreći.
Saučestvujem u boli.

i ja kao crnogorac dajem+
...apsolutno saglasan sa zviždačem

''Цене као у Монте Карлу, љубазност као у ЦЗ - у'' свака част за ову сложеницу. Црна Гора је нужно зло, кад отпадну све остале комбинације као ајд да се бар негде иде, али бре Срби имамо ми у сваком граду неки лидо, штранд, аду, имамо сребрно, палићко, власинско језеро, остављајмо парице у Србији, криза је помозимо Отаџбини. Наравно ова препорука важи за оне који се ломе да иду у ЦГ или да остану у Србији, они који имају више пара нека виде света.

Hvala bogu za srpska jezera,pa da ne dolaze naporni licemjeri na more.Ako vam smrdi,ne kupajte se.Ako vam smeta,ne dolazite.Ako se prodalo rusiji,uzivajte jer srbija nema potrebu da se bratimi(ili poklanja)istima,nikako.
Ako vas gule,ne budite mazohisti.
Ali nemojte da serete za domace i strane studente,jer od toga nema kruha,placamo iste cijene ukoliko se ne izjasnimo da nismo srbi,a onaj kome to markiranje\obiljezavanje ne smeta,neka uziva u carima budzeta il cega god.
Plus,ako su srpski studenti bolji od crnogorskih,neka svi upisu budzet.Te price o nepotizmu ne vaze,jer isto je zastupljen u Crnoj Gori koliko i u Srbiji.Zato,cut the crap.