Prijava
   

crna rupa

Predstavlja najveci strah ljudi koji su mladost proveli pred tv-om gledajuci naucne emisijice koje prete da ce ih pored crne rupe, snaci i to da ce sunce toliko da se priblizi, te odosmo do djavola.

Primer zaista nije porteban

Komentari

Neću da komentarišem definiciju, ali želim da te pitam nešto.
Da li si iz neznanja, pomodarstva ili namerno u svoj nick stavila tri šestice?
Ako je iz prva dva razloga, savetujem ti da promeniš nick, ali ako si to namerno učinila izjavljujem ti saučešće jer si dušu svoju ubila.
Nadam se da ćeš me prijateljski shvatiti i da nisi ono što mislim da jesi.

ne shvati me pogresno vec tacno onako kako cu ti i reci. : Ti si covece pacijent. Zar je moguce da nemas pametnija posla nego da samog sebe bacas u rebus i od mene pravis debila?

Hajde sad mina, to baš i nije bilo lepo...

pa šta on ima protiv njenog nicka? ne vidim razlog zbog čega bi to njemu smetalo

Ali on je to barem lepo rekao.

lepo je rekao nešto što ga se ne tiče. Slažem se da je mogla da odgovori bez tog "debila" i "pacijenta", al stvarno ni njegov komentar nije na mestu, ma kako kulturno iskazan

Njegovi komentari često nisu na mestu...

Iako se slažem sa njim oko svega, misli mda nije moj, ili bilo čije da drže moralne pouke, ma koliko istinite ili ne bile.

tu si definitivno u pravu si :)
manimo se ćorava posla

ljudi... ovde smo da bi se zezali i zabavili sto je vise moguce i na sto vise cool nacin. Ako se nekome ne svidja def, neka to i kaze, ali kad bih ja krenula da "jedem govna", tipa, "e nick ti je ovakav i onakav i po tome zakljucujem da si ti takva i takva osoba" mladost bi mi prosla za secund. Tako da, ono, sta znam...ja cu uvek da kazem ono sto mislim, ali uvek vezano za temu, sto neko izgleda ne shvata pa lupa po drugim krajnje ne bitnim stvarima. Raspisala sam se do jaja, tako da odo. :) pozzzz

Mina, tek sada sam video ovu raspravu.
Da objasnim, ja kao bolesnik shvatam ono što ti ne shvataš, a to je da si sebe obeležila znakom Sotone, t.j. sa tri šestice.
Ukoliko i dalje treba da objašnjavam svoje reči samo kaži, a savetujem da na netu potražiš više informacija o tome jer sebi činiš zlo, ne meni.
Dakle, napisao sam ti to za tvoje dobro.

Ukoliko ne veruješ mojim rečima to je tvoj slobodan izbor. Na meni je da te upozorim šta si uradila.

nije na tebi da me savetujes. nick jednostavno ostavi na miru, kao i mene. kraj.

Dogovoreno,i nije bio savet nego upozorenje koje ti nije potrebno.
Želim ti svu sreću.