Prijava
   

Crnac

Unikatni, apstraktni psihofizički artefakt karakterističan za većinu svetskih, morskih plaža, metropola i afričkih zemalja, pritom, kao takav predstavlja obavezni, sastavni deo fotografija sa putovanja, letovanja i safarija.

- Jao vidi ga crnac, što je lep crnac, aj' ga slikamo crnac.

Komentari

Усликала бих је ја, знаш како? Гађала бих је истим тим фотоапаратом у главу. Идиоткиња, није бели медвед, човек к'о и сви други.

+

Ниси се никад сликала с црнцем?

kad sam bila mala, bili neki turci na plaži i počeli da pričaju. ja se prvo zagledala u njih da pokušam da razaznam odakle su, pa malo pomalo prišla i sela bukvalno sa njima, na njihov peškir, a sve u želji da čujem koji je to jezik. oni počeli da se smeju kad su me primetili da sam se prišljamčila a mojima bio blam. toliko su me grdili i toliko puta kasnije to prepričavali kao najbolji primer moje nepristojnosti i onoga-kako ne treba, da i dan danas osećam stid prema tom trenutku.
imala sam možda četiri ili pet godina, inače.
+

Хахахахахаха, замишљам сцену. Јадни Турци. лоло Ја сам трчао на екскурзији у осмом разреду за малим црнчетом да се сликамо, он се јадан усро, бјежи црња, лудило, касније му дош'о ћалац, шта ли, фисно ми два шамара, и отиш'о. Брз сам ја, али изгледа бржи црнци. Црнац ми је црнац, црнац.

Koliko sam puta videla da turisti ovo rade :D +++

Koliko sam puta videla da turisti ovo rade

Туристи су говна. лоло Фала раја.

Црнац ми је црнац, црнац. Фала Били.