Prijava
   

Crtani filmovi -Zablude

Naucno-tehnoloski smisljeni poduhvati potureni u cilju da se coveku od malih nogu nabije slika kako ce zivot biti med i mleko kad god on to pozeli.

Jos mi je u secanju crtac koji se pustao otprilike do kraja proslog veka, a po produkciji bi rekao da je nas ili ruski i to napravljen ceteres i neke. Elem, dvoje dece dolazi kuci iz skole, a ono nema leba da se jede. Odlaze da knjavaju onako neuranjeni i padaju u tezak san. Odjedanput su na oblacima i tamane sve vrste delikatesa od cokoladnih bandera do torti u obliku vila na Dedinju. Sledi budjenje i vracanje u surovu stvarnost gde opet nema ni za zub. Ali onda ulaze u dnevnu sobu i na stolu zapazaju djakonije kao na dvoru Sultana od Bruneja. Crtani se zavrsava genocidom nad sendvicima,biftecima,kolacima,pudinzima,tortama i cime ne jos.
Jebote, jedno vreme kad sam bio klinac pustali su ovaj crtac sedam dana non stop, da sam ko shenut svakog jutra trcao u kuhinju da vidim el se nije pojavila princes krofna od petsto kila.

Komentari

"Somewhere in Dreamland"-"Negde u Zemlji snova"..A crtani kao "mjuzikl"!Užas!
Mene uvek 'vata jeza kad se toga setim.
+

Хеј, па то је мој омиљени цртани, "Негде далеко у земљи снова"! И мој аватар-не цео јер није могао да стане! :-) Али изгледа да се теби нешто баш и не свиђа! :(

crtani je surov.. secam se scene kad od gladi lizu izlog poslasticarnice :)

Sjećam se toga ! Dobro je, još sam mlad :)

umočiću roflmao gladan sam mama(plače) nisam gladan lol

...Pa se mama ozari kad joj sin kaže-"Nisam gladan"..Jok i nije!Grozota bolesna od crtanog filma!

umocicu.... I JA CU !!!!! hahahaahahah

Fenomenalan crtani.