Prijava
   

Čuće nas đeca

Iznuđena seksualna poza bračnih parova sa 2+ dece, koji uz to žive u zajednici sa njegovim/njenim roditeljima.

ON: (maznim šapatom) "Dušo, mogli bi smo malo, a ?"
ONA: (paničnim šapatom) "Čuće nas đeca !"
ON: (širok osmeh u polumraku) "Pa na tu sam i mislio ... nema nama druge, pored ovo troje patuljaka (okreće se da pomiluje decu) ... i zaboravi kupatilo, matori izlazi po pet puta da piša"
ONA: (tobož rezignirano) "Dobro, ajde (okreće mu leđa) ... Al' da vadiš na vreme, manijače jedan, još jedan abortus i odsećiću ti ga, majke mi ..."
ON: Biće ti žaoooo ...

Komentari

http://vukajlija.com/recnik/autori/15628
pročitaj sve definicije ovog čoveka, on je majstor za definicije te vrste...mnogo je jednostavnije da te uputim na njega, nego da ti linkujem šta si sve plagirao/la...

Hvala ti za link i komentar, ja sam nov na Vuki, sve i da sam hteo nisam mogao da pročitam šta je sve dotični autor napisao, samim tim su i plagijati potpuno nenamerni. To važi i za ostale definicije koje ovde ne navodiš, a i nemoj molim te. Radije predloži ovu i ostale defke koje smatraš plagiajtima za brisanje. Postoji mesto za to.

ne znam, meni je to nekako glupo da predlažem za brisanje, nije na meni da odlučujem šta će da se briše...nekako mi je ljudskije i lepše da kažem tebi šta mislim o tome šta si napisao. zbog toga i postoji ovo sa ostavljanjem komentara.
nisam htela da uvredim, samo da pomognem.
u svakom slučaju dobrodošao.

Heh, hvala na dobrodošlici.

Od Bruce-ovih defki ja sam našao ovu, koja je slična, a pretpostavljam da na nju misliš jer ima tvoj komentar među komentarima. Defka je sjajna i jednostavna, ali nisu svi ljudi tako srećni da deca ne spavaju s njima u krevetu. :)))

Nastavljam sa čitanjem.

samo nastavi da čitaš, genijalan je lik...a i kad pročitaš njega i još neke ljude ovde ukapiraš kako sve ovo funkcioniše i šta prolazi...kako ti treba da se postaviš...
posle uzmeš da čitaš malo javiove komentare i sve će da ti bude jasno.