Prijava
   

cvece na poklon

Tesko uzgojiti cvet. To ne zna ko u rukama nije zemlju držao. Od uzgojenog cveća jedan uvek bude lepši. Uzgojiti cvet, pa ga se odreći i pokloniti nekome. Zaista vredan poklon. Posebno je teško uzgojiti ružu. Ruža je poput vinove loze. Postoje jos i pronaci i ukrasti cvet. Fiskaliziacija je pretvorila ovu priču u savremenme cvećarama sa hibridnim cvećem iz uvoza, gde se novac dat za trud cvećarima koji vam izvajaju savremeni buket meri mogućnosti da se počastvovani pohvali buketom. Jedini buket za koji se pravi parada ostaje bidermajer.

Komentari

Da ti nisi vlasnik cvecarnice? :D
+

Nisam. Naprotiv, dao sam da mi se izradi natalna karta sa sve planetama jos tamo 98' i tada mi je astrolog zapisao da mi nece cvetati ruze, zbog marsa u jarcevoj kuci ili tako nekako. Elem od tad sve me oce i svega imam i hohiba i kucke i kokain, sve na gomili, jedino ona ruza sto mi raste iz zivice ne cveta. Direktno u sipak raste, to jos nisam video. Kako pogodi horoskop.

Horoskop me zbunjuje vise nego ista. Ne zelim da verujem u njega, a opet svaki put kad je vazno pogodi. Cudo jedno.
Moj cale je imao nekoliko ruza u basti i lepo su mu isle... a lepo je staviti i ruzino drvo u rostilj, da doda aromu...

cutiiii, kad se samo setim u cvecari, upadam da kupim ono, jednu crvenu, dzekovsku ruzu. Pitam dal imaju, a prodavacica izbaci ceo arsenal: Imamo holandske, makedonske, domace iz ovog rasadnika, domace iz onog. Naravno, ja kupim holandsku, nekako mi zvucalo ono, najbolje, a ta jebena ruza kosta 200 dindzi. A onda sam celo vece cekao da devojka primeti da je ta ruza nesto posebno, hahahaha...

Najveći problem je sve manji broj 'pripadnica' kojima uopšte poželiš da pokloniš cvet. Baš se pitam kako će se ponašati bivši Dunjičin dečko u nekoj novoj vezi????

Otrežnjen, tražiće neku koja mu na SMS neće slati poljupce mwa, mwa, mwa! i kupovaće cveće kod bakute na pijaci!

surovo, ali hehehehehehe... da mogu, lolo, dao bi ti plus na komentar

@ujka vanja
Najveći problem je sve manji broj 'pripadnica' kojima uopšte poželiš da pokloniš cvet.

dobro da si ovo pomenuo,mozda zato muskarci nikad i ne dobijaju cvece:P