Prijava
   

Del Boj

Koristim ovu priliku da izrazim želju da se ovom sjajnom autoru ukine ban. Del Boj, nadam se da mi zbog ovoga nećeš zameriti, ali morao sam ovo da napišem jer sam takođe revoltiran gestom moderatora zvanog Kurajber. Ovakvim ophođenjem prema vrhunskim autorima, Vukajlija samo gubi na kvalitetu.

Komentari

AHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!
Jebeš sajt na kome su autori kao Del Boj vrhunski autori.

I nađe se odma pametni koji udari minus na ovo. Druže nije ovo definicija već sam samo iskoristio prostor da se izjasnim. Možeš da odeš sad na svojih 30 duplih naloga i da izudaraš još 30 minusa, tebi je džaba jer nisi shvatio poentu.

hahahhhaa, kakvo društvance

ja ovde moram plus da dam, ovo je jače od mene, sram te bilo Kurajberu takvu veličinu si našao da banuješ :)

Ha ha ha baš zanimljivo. Voli vas vaš Kurajber!

Sinak, moderatori više ne čitaju definicije, moraš da im napišeš poruku da bi pročitali to što imaš da im kažeš. Bolje nekoliko poruka.

Kideru, Kurajber je jedna sjajna osoba, ako je on banovao Del Boja onda je to bez primedbe zasluženo

Kidderminster

I nađe se odma pametni koji udari minus na ovo. Druže nije ovo definicija već sam samo iskoristio prostor da se izjasnim. Možeš da odeš sad na svojih 30 duplih naloga i da izudaraš još 30 minusa, tebi je džaba jer nisi shvatio poentu.

Serem ti se na poentu, bre. Ako nije definicija - šta pišeš onda koje pičke materine? Nemate dara za pisanje, ono što napišete je kurčina najobičnija. Sikter!

Ciklon, meni je tebe jako žao!

Kakve ozgračene gnjile glavice sve posećuju ovaj sajt, pa to je nevera.

Kidderminster

Ciklon, meni je tebe jako žao!

I meni je žao tebe i svih vas mislite da znate bilo šta o ovom sajtu. Takvi kao ti su ubili Bambijevu kevu.

Ciklon, koliko ima kontinenata?

Zini da ti kažem.

O anđeli s tobom grdan li si!

Hajde marš u pičku materinu - idi smrdi na "Ispovestima" ili tako nekom sličnom sajtu.

Ciklon, šta je tebe to toliko iznerviralo da mi uputiš ovakve uvrede? Moja poslednja dva komentara namenjena tebi su dijalog iz jedne humorističke emisije?

Nadam se da ćeš zbog ovog komentara dobiti ban od bar 100 godina. U suprotnom ću zaista prestati da posećujem Vukajliju!

Koliko ima kontinenata i anđeli s tobom grdan li si, to je odavde https://youtu.be/pxaM0U0lV70 Ciklon, možeš pogledati. A za ono teranje u pičku materinu, najmanje što očekujem od tebe je bar izvinjenje, ako bar malo ljudskosti u tebi postoji.

Bože uzi si Cecu a vrati Dela Boja. Škola je sranje jer me šutiragu svi u školi. Ili TVManijak studija o Stanijinoj Guzi.
Ovo je taj nivo. Nije bitno šta si hteo da kažeš, ako nije definicija nemoj stavljati. Nervira i iritira. Otvori temu. Pošalji poruku moderatoru. Piši na četu.

Zašto su svi tužni?

Pa zato jer treba sad neko da banuje Ciklona zbog psovki koje mi je uputio a niko ne može jer su svi dobri sa njim.

Pa zato jer treba sad neko da banuje Ciklona zbog psovki koje mi je uputio a niko ne može jer su svi dobri sa njim.

ciklon je prešao na hrvatsku stranu i trenutno nije dostupan našim službama bezbednosti. zvali smo ga i na 063 i 064

Del boj je mozak moderne Vukajlije.

Koliko samo glava viri iz prkna jednog moderatora!

Ciklon se slizao sa modovima i sa autorima i sa rajom raznom i njega niko ne može da banuje i on može da tera koga hoće u pičku materinu i džabe ti sad tu plačeš i zapomažeš
Jadan Del Boj, kako će bez sajta toliko dana.

što je banovan del boj
sledeće godine u ovo doba on će banovati...

inače +
čudi me da ranije nije definisano

Nit je jadan Del nit ja plačem i zapomažem, tražim jednostavno da se banuje čovek i to sa razlogom. Mislim da uopšte nije primereno da se bilo kome ovde spominje majka. A još se nije udostojio da se izvini i da pokaže da u sebi ima bar trunku uljudnosti.

na savetu veća ministara država članica nezavisnog udruženja autora satiričnog sajta rečnika slenga vukajlije donešena je odluka da se svim ciklonima zabranjuje ulazak na teritoriju satiričnog sajta rečnika slenga vukajlije do daljnjeg. ova odluka stupa na snagu odmah

đeneralni, fala na plusu ali zaista nisam zbog pluseva ovo napisao već iz revolta Kurajberovom stavu koji je prvo obrisao moj poster, a onda nakon toga primetim da je i Del banovan. A ono što treba da rade moderatori i o čemu sam pisao ispod poslednjeg mog postera, to ne rade. A u međuvremenu dobih i reči uvrede od Ciklona kojeg očigledno neće niko da banuje. Ma nema šta pričati. Ako se ovako nastavi, Vukajlija će za godinu dve postati sajt na kome će se igrati svega desetak ljudi.

da si ti meni živ i zdrav, vukajlija će za godinu dve postati sajt na kome će se igrati svega desetak hiljada migranata, ne zvao se ja aleksandar vučić, a i ne zovem se tako

lako je ciklonu, njemu je vlasnik sajta stric
nemoj se kačiš sa njim

a del boj će se vratiti
videćeš

Правда за Дела Боја!

a del boj će se vratiti
videćeš

Sa ovom garniturom Vukajlije rijetko.
Jedino ako sprovedemo reforme.

Ciklon me je razočarao ovim. Nečuveno.

Mislim, da ne zna odakle je "Koliko ima kontinenata" i "anđeli s tobom grdan li si". Strašno.

vazda sam zborio da Ciklo nije neki čoek

Je li ružan, baš?

Ja vam reko neki dan da su ovi pederi

Ne bi me čudilo, čim se bori protiv mladih naraštaja vukajlije.

Mislio sam na del boja i ovu njegovu daunantibot ekipu

Kidderminster

Nit je jadan Del nit ja plačem i zapomažem, tražim jednostavno da se banuje čovek i to sa razlogom. Mislim da uopšte nije primereno da se bilo kome ovde spominje majka. A još se nije udostojio da se izvini i da pokaže da u sebi ima bar trunku uljudnosti.

Nisam pominjao tvoju majku, niti njenu pičku, ne budi bukvalista kad si već bukva. Pička materina nije pička nečije majke, već je to preneseno značenje. Boli me kurac i da me banuje nego, makar to bilo zbog bukve kao što si ti. Takvoj bukvi se neću izvinjavati, jer se ni ti nisi izvinio nama zbog pisanja ovakvog patetičnog sranja.

zaista nisam zbog pluseva ovo napisao već iz revolta Kurajberovom stavu koji je prvo obrisao moj poster, a onda nakon toga primetim da je i Del banovan.

Pa šta ako ti je obrisao jebeni poster - misliš da si prvi ili jedini kome se to dogodilo? Princezice.

Ako ti Del toliko nedostaje, napravi grupu podrške na fejsu i skupljaj lajkove.

Ma nema šta pričati. Ako se ovako nastavi, Vukajlija će za godinu dve postati sajt na kome će se igrati svega desetak ljudi.

Zbog takvih bukvi kao što si ti je ovo postao sajt na kome se igra desetak ljudi.

Po33.

Kad sam video da moderatore boli kurac zbog toga što već godinama rade: ljsljs, drbadrba. dupadupa, infoinfo, i još dva autora u ekipi, i onda vidim da je banovan autor koji se trudi da svoj humor na što bolji način iskaže i oslika, tada sam došao na ideju da napišem ovo što sam napisao, a to je na neki način trebalo da predstavi bojkot na to što oni na gomilu ludorija ovde, obrču glavu i prave se da ništa nisu videli. I danas se promenilo nekoliko moderatora koji su mogli da pročitaju ono što mi je Ciklon napisao i da ga banuju zbog toga. O tome je ovde reč poštovani autori.

Ja sam Delovu sliku okačio na zid dok ga ne odbanuju, i plus zamole za oprošćaj zbog sramnog postupka.

Kidderminster jesi li se priključio ŠTRAJKu kad je bijo?

NISI? ZNAO SAM!

onda vidim da je banovan autor koji se trudi da svoj humor na što bolji način iskaže i oslika,

sinovac trebalo bi da skapiras da ocaj del boj nema humor i da je debil

I ti si debil nemoj da se osecas zapostavljeno

Kad sam video da moderatore boli kurac zbog toga što već godinama rade: ljsljs, drbadrba. dupadupa, infoinfo, i još dva autora u ekipi

Dva meseca nisu godine. Ovi autori su posterdžije, drže se postera i nebitni su u široj slici.

onda vidim da je banovan autor koji se trudi da svoj humor na što bolji način iskaže i oslika, tada sam došao na ideju da napišem ovo što sam napisao, a to je na neki način trebalo da predstavi bojkot na to što oni na gomilu ludorija ovde, obrču glavu i prave se da ništa nisu videli.

Del Boj je operisan od humora, jer njegov politički humor nije humor već davljenje. Bojkota je ovde bilo previše, a i to što ih je bilo je bilo zbog konkretnih stvari, ne zbog glupih političkih postera.

I danas se promenilo nekoliko moderatora koji su mogli da pročitaju ono što mi je Ciklon napisao i da ga banuju zbog toga. O tome je ovde reč poštovani autori.

Vidi ovako, princezice: kada se ovde banovalo zbog i najmanje uvrede, to je smetalo ljudima, pa se onda pribeglo tome da se ljudi puste da budu slobodni u izražavanju, jer onaj koga dotiče vređanje od strane nekoga putem interneta, taj neko nije normalan. E, pa - kada je tako, zašto bukvama kao što si ti, a koje ne shvataju da se "pička materina" ne odnosi ni nanjihove majke, niti na njihove vagine, već se taj termin koristi u prenesenom značenju, kao žargon, sleng (na rečniku slenga) i da nije tu da uvredi načije majke, niti njihove vagine, a ni autora, već se koristi kao.. pa, na primer - odjebi.

Po33.

đeneralni
Kidderminster jesi li se priključio ŠTRAJKu kad je bijo?

Само су будале учествовале у штрајку, а међу њима и ја. И шта се постигло? Курац. Ето шта. Када будете правили следећу параду педера и будала коју називате штрајком, позовите ме да се опет срамотим у подршци идиотима.

Podrška! Modovi, aktivirajte se malo. Stvarno nema smisla da sajt gubi na kvalitetu...

vratio se Del Boj, dobrodošao druže +++