Prijava
   

demokratija

Demokratija je društveno uredjenje u kome je broj lobanja važniji od broja mozgova.

Komentari

Lithium, javio ti se neki demokrata, pita da nisi video mozak tu negde... no offense, bilo je jače od mene...

Брутално добра. Брутално.+!+!+!

surovo i istinito :) +

Ahaha kako dobro poznavanje ustavnog prava :)!

Pogledaj datum na tom linku.

prekopiraj defku u google i pretraži izbaciće ti gomilu rezultata koji sadrže apsolutno istu rečenicu, nema boga da je sam smislio

Brate, izbacuje neke bosanske kvazi humor sajtove. Ako je litijum spao na to da kopira odatle, jebem li ga onda.

Иди неколико страница уназад на Гуглу. Видећеш да је ова дефиниција најстарија. Људи мећу доста плагијата на Вукајлију, али доста и преузимају са овог сајта.

ok da ne spamujem više....al' ja ne verujem da je čista slučajnost to što je rečenica apsolutna ista.....dva lika da postave isti red reči u rečenici u vezi neke stvari......

Много ствари које пронађеш на, што рече Блек, босанским вицотекама су директан ц/п одавде. Узми било коју краћу, а популарну дефиницију са Вукајлије и прекопирај је на Гугл. Видећеш мали милион група на Фејзбуку, блогова и сличних сајтова који су копирали садржај са овог сајта.

Пјере, ако већ тражиш да ли је нешто плагијат, гуглај на енглеском. Ја сам тражио, нема. Не верујем да је аутор попут Литијума био толико луд да копира нешто са неког балканског сајта.

И добро ти кажу, многи сајтови директно копирају одавде. Мене често оптужују неки нубови који дођу овде, кажу да сам плагирао дефиницију ''Јаче мало''. А ако ми неко нађе сајт или било шта што садржи поменуту дефиницију, а да је старије од датума објављивања дефиниције, дам му 100 евра.

A ruski sajtovi :)

Ova je fenomenalna i realna, mada odavno poznata! :)