Prijava
   

Kurir

Do juce najjeftinije, dnevne "novine" koje su se kupovale da ne bi stavljao dupe na 'ladan beton dok cekas autobus.
Sada je tu Alo, sa svojih 10 dinara, i mnogo komfornijim vecim formatom strane.
Dok u pravim novinama mozes da se informises o aktuelnim desavanjima i saznas nesto novo, kod Kurira dovodis u pitanje i datum na naslovnoj stranici.
Elem, Kurir je nadaleko i nasire poznat po svojim ekskluzivnim vestima iz tajnih i pouzdanih izvora od kojih se 90% njih nikada nije ostvarilo, vec samo sluze da manipulisu sirokim neobrazovanim narodnim masama koje nemaju para (ili pak nisu voljni) za neke skuplje i ozbiljnije novine (videti primer dole).
Takodje, Kurir su novine koje najvise pricaju o moralu jer im je ta stvar u deficitu, a svaki deficit se najlakse nadoknadjuje praznim recima. Praksa je tako pokazala.

PAKT DS I SRS?
Čelni ljudi demokrata i radikala u tajnosti razgovaraju o formiranju vlade koja bi mogla čvrsto da upravlja Srbijom narednih deset godina.
-----
VANZEMALJCI NAPADAJU
Bića iz svemira mogla bi se ustremiti na nas zbog pesme Bitlsa, tvrde engleski naučnici
-----
Izrazavanje je njihova jaca strana, pa imamo naslove "Jebo lud zbunjenog", "Kuronja", "Pishonja ispushio svoje" i sl.

Komentari

evo jedan komentar iz kurira:
Kuku majko otići će nam Filip Moris! Joj Filipe, ostaj ovde, mi brate pušimo, gutamo i samo molimo - "Puni me mili, nerodkinja sam!" Baci još "evro", pa jebi dalje. Setite se predizborne gluposti Dinkića, kao pitala ga sestričina: joj, ujko, pa šta ćemo ako odu "Zara" i "Mango". Pa nabijem vam "Zaru" na "Manga", imali smo svoju i duvansku industriju i konfekciju, i namensku proizvodnju i automobilsku industriju, sve ste prodali našim vekovnim dželatima - zapadu. Napolje, svima bih im dao rok od 6 meseci, da prodaju sve što imaju ili Srbinu ili Rusu, pa napolje iz Srbije.

ovu definiciju je tesko ne oceniti plusom!
+++++

Pa ja citam kurir svaki dan da bih mogao da se smejem sa drustvom, inace stoji to koliko para toliko muzike, stoga pravu kritiku vlasti mozemo procitati u pecatu. U sustini nigde nema istine vec manje ili vise lazi ili poluproverenih informacija.